Fener’e saygın bir hoca lazım

En iyi oyuncular her zaman Fenerbahçe’dedir. Ama bu en iyi takım olmak anlamına gelmiyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2017 Güncelleme 10 Ekim 2017, 02:24
Fener’e saygın bir hoca lazım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Daum, Sarı-Lacivertli ekiple ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu. Fenerbahçe'yi değerlendiren Daum, Aykut Kocaman ve Alex hakkında gündem oluşturacak sözler söyledi. Fenerbahçe'nin eski teknik adamı Daum, sarı lacivertli takımın başına daha saygın bir teknik direktörün geçmesi gerektiğini söyledi. Özel bir kanala açıklamalarda bulunan Alman teknik direktör Daum, "Fenerbahçe'nin lideri yok. Her zaman Aziz Yıldırım lider olamaz. Sahada kabul gören lider lazım" dedi.

​FENER'E ALEX GİBİ LİDER LAZIM
Sözlerine teknik direktör Aykut Kocaman'ı eleştirerek devam eden Christoph Daum, "Fenerbahçe'ye saha içinde ve dışında liderler gerekiyor. Aykut Kocaman yerine saygın bir teknik direktör gerekiyor. Mesela Alex gibi" ifadelerini kullandı. Daum, Fenerbahçe'den ayrıldığında Aykut Kocaman'ın kulis yaparak yerine geçtiğini belirten sözler sarfetmişti.

​EN İYİ OYUNCULARA SAHİP OLMAK YETMEZ
Alman futbol adamı Christoph Daum, "Her zaman en iyi oyuncular Fenerbahçe'dedir ama en iyi oyunculara sahip olmak en iyi takıma sahip olmak demek değildir." diyerek sözlerini noktaladı. Daum, Fenerbahçe ile 2 kez lig şampiyonluğu yaşamıştı. Son maçta Bursaspor'a kaptırılan şampiyonluğun ardından görevine son verilmişti.