Yazıklar ol'son'

Kader maçında rezalet bir futbol sergileyen Milli Takım, 2018 Dünya Kupası’nı evinden seyredecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2017 Güncelleme 07 Ekim 2017, 01:06
Yazıklar ol’son’

İÇİNDEKİLER

Güle güle hayaller!.. 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki kader maçına çıkan Milli Takımımız, İzlanda'ya Eskişehir'de 3-0 yenilerek finallere katılma şansını kaybetti. Ay-Yıldızlılar kelimenin tam anlamıyla rezalet bir futbol sergilerken, pazartesi oynayacağımız Finlandiya maçı formaliteye dönüştü.

DEFANSIMIZ YOL GEÇEN HANI!
14. dakikada Sigurdsson kafa ile vuruşunu yaptı fakat Oğuzhan kale çizgisinden topu kafasıyla çıkarmayı başardı. 32. dakikada ani gelişen İzlanda atağında Bödvarsson sol kanattan ceza sahasına girerek yerden ortaladı. Müsait pozisyondaki Gudmundsson topu ağlarımıza bıraktı: 0-1. 39. dakikada Bödvarsson bir kez daha savunmayı geçerek Bjarnason'a bıraktı. Volkan ile karşı karşıya kalan Bjarnason, takımının ikinci golünü aşırtma bir vuruşla kaydetti: 2-0. 3.

GOLLE TÜM UMUTLAR BİTTİ
48. dakikada Finnbogason'un şutunu Volkan çıkardı. Kullanılan kornerde İzlanda 3. golü buldu. Bomboş pozisyonda Arnason topa dokundu ve skor 3-0 oldu. 71. dakikada Emre Mor'un köşe vuruşunda Mehmet Topal'ın kafa vuruşu auta gitti. Kalan dakikalarda skor değişmeyince zafer İzlanda'nın oldu.