Çok güzel hareketler bunlar

Filistin İkinci Ligi’nde mücadele eden Burc El Lak Lak takımı için Şenol Güneş Spor Kompleksi Tesisleri’ni açan Karadanez Fırtınası ayrıca mütevazı kulübün konaklama, ulaşım ihtiyaçlarını da karılşıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2017 Güncelleme 05 Ekim 2017, 00:22
Çok güzel hareketler bunlar

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'dan örnek davranış... Bordo- Mavililer, Filistin 2. Ligi'nde mücadele eden Burc El Lak Lak takımına kamp yapması için Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin kapılarını açtı. Trabzonspor ayrıca, Filistin ekibinin konaklama, ulaşım gibi ihtiyaçlarını karşılıyor. Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, "Bir haftadır burada, tesislerimizde günde çift antrenman yapıyorlar, otel, ulaşım gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Aramızda güzel bir köprü kuruldu. Onlar da bizi Filistin'e davet ettiler. Bu güzel birlikteliğin devamı için biz de elimizden geleni yapacağız" dedi.

TRABZON'A KALPTEN TEŞEKKÜRLER
Burc El Lak Lak Yönetim Kurulu Üyesi Nasır Gays, "Kalpten Trabzon'a, Trabzonspor'a, Türkiye'ye şükranlarımızı sunuyoruz. Bizi çok iyi ağırlıyorlar. Rüyada gibiyiz. Trabzonspor ve diğer Türk takımları da Kudüs'e geldiklerinde biz de aynı misafirperverliği kendilerine göstermek isteriz" dedi. Gays, "Takımda hiçbir oyuncu ücret almıyor. Gençlerimiz spor yapsın kendilerini geliştirsin başka şeylerden uzak olsun diye hayır işleri ile uğraşıyoruz" diye konuştu.