Fener'den Janssen golü

Fenerbahçe’de forvet transferi için çabalar sonuç verdi. Sarı-Lacivertliler Tottenham’ın Hollandalı santrforu Vincent Janssen’i 1 yıllığına kiraladı. Hollanda Ligi'nde gol krallığı da bulunan 23 yaşındaki Janssen, "Benim için çok iyi bir fırsat. Bu güzel kulüpte başarılı olmak istiyorum" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2017 Güncelleme 09 Eylül 2017, 01:16
Fener’den Janssen golü

İÇİNDEKİLER

Uzun süredir forvet hattı için arayışını sürdüren Fenerbahçe, daha önceki girişimlerinden sonuç alamayınca Tottenham'da forma giyen Hollandalı santrfor Vincent Janssen'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Hollandalı futbolcu dün saat 12.30'da İstanbul'a geldi. Janssen'i havaalanında küçük bir grup taraftar karşıladı.

TOTTENHAM 22 MİLYONA ALMIŞTI
Transferin son gününde kadroya katılan Janssen, sağlık kontrolünden geçti ve sonrasında sözleşme imzalandı. Tottenham- Janssen'i, geçtiğimiz sezon AZ Alkmaar'dan 22 milyon Euro'ya transfer etmişti.

15 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ
23 yaşında ve 1.83 boyunda olan Janssen'in Hollanda Ligi'nde gol krallığı bulunuyor. 15 kez Hollanda Milli Takım forması da giyen Janssen'in bu karşılaşmalarda 7 golü bulunuyor.

JANSSEN: FIRSATI KAÇIRMADIM
İlk açıklamasını FB TV'ye yapan Janssen, "Böyle bir fırsat gelir gelmez kabul ettim. Bu güzel kulübe geldiğim için mutluyum. Burada birçok başarı elde etmek için elimden geleni yapacağım" dedi.