Luce Arda ile vuracak

Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu, Arda, Emre, Burak, Nuri ve Caner gibi isimleri 11’de oynatacak... Onun en büyük kozu ise Arda Turan olacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2017 Güncelleme 01 Eylül 2017, 01:07
Luce Arda ile vuracak

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımımız'ın Teknik Direktörü Mircea Lucescu zorlu Ukrayna maçının 11'ini şekillendirmeye başladı. Luce, kritik maçta Emre Belözoğlu, Arda Turan, Burak Yılmaz, Nuri Şahin ve Caner Erkin gibi isimleri sahaya sürecek. Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Mehmet Topal'ın da formaları neredeyse garanti... Rumen teknik adam, zorlu maçta Arda Turan'a çok güveniyor.

SEN MERAK ETME
Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda ile sürekli iletişim halinde olan Lucescu'nun, "Bu maçta sana çok güveniyorum. Bu takımın önemli bir parçasısın. Barcelona'da forma şansı bulamaman kararlarımı etkilemez. Ukrayna maçının kilidini çözen sen olacaksın" dediği bildirildi. Bu açıklamalardan sonra Arda, Luce'ye, "Merak etme hocam. Bu maçı alacağız" dedi.

​ANAHTAR KELİME: SAKİN OLUN!
TÜRK Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu, zorlu Ukrayna maçı öncesi oyuncularının beynini yıkıyor! Romen oyuncunun hemen hemen her fırsatta oyuncularına, "Ukrayna maçını sakinlik kazandıracak. Onlar hata yapacak. Sakin kalalım" dediği öğrenildi.