Volkanik patlama

Burak’ın golünde zamanlama hatası yapan Volkan, Olcay’ın attığı gol de adeta tuttuğu topu içeri tokatladı! Tribünlerin ıslıkladığı tecrübeli file bekçisi belki de kari yerinin en zor anlarını yaşadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 01:31
Volkanik patlama

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasında kaleci Volkan Demirel büyük şok yaşadı. Olcay Şahan'ın Trabzonspor'u 2-1 öne geçiren golü atmasından sonra stadın büyük bir bölümü top Volkan Demirel'e gelince tecrübeli kaleciyi ıslıkladı. Volkan'ın ıslıklanması sırasında bir grup Fenerbahçe taraftarı, ıslıklayan gruba tepki gösterdi. Göztepe maçında da benzer bir gol yiyen ve rahatça tutabileceği bir topu içeri alan Volkan Demirel'in bu durumu teknik heyeti de oldukça endişelendiriyor.

VOLKAN ADETA ZİHİNSEL TRAVMA YAŞADI
Volkan Demirel Burak Yılmaz'ın attığı ilk golde de savunma ile birlikte topa müdahalede geç kalarak 2. gol kadar olmasa da hataya imza attı. Olcay'ın attığı 2. golden sonra büyük üzüntü yaşayan Volkan Demirel, belki de Kadıköy'de kariyerinin en zor anlarını yaşadı. Karşılaşma sonrasında ağzını bıçak açmayan Volkan Demirel'i takım arkadaşları teselli etti ancak çok da fayde etmedi.

İLK 70'E 'HAYIR', SON 20'YE İSE 'EVET'
Fenerbahçe'nin dün gece ilk 70 dakikada oynadığı futbol da taraftarı tatmin etmedi. Ancak 70. dakikadan sonra rakibini bunaltan ve beraberlik golünü bulan Sarı- Lacivertliler bu bölümde oynadığı futbolla taraftarlarını ayağa kaldırdı ve gelecek için az da olsa bir ümit verdi. Soldado ve Giuliano'nun oyuna girmesi, 2 savunma ağırlıklı orta sahanın 1'e inmesi futbolu olumlu yönde etkiledi.

RIDVAN DİLMEN-90+FUTBOL
Maçın ilk yarısında 2 tane güzel gol vuruşu izledik. Burak'ın sakatlanması 1-0 öne geçtikten sonra kontrayı hedefleyen Trabzon'un planlarını bozdu. Alper'in golü de Bordo-Mavililer'i demoralize etti. Ancak 2. yarıda Volkan, Göztepe maçındaki gole benzer bir gol yiyince işler değişti. Fener kazanabileceği bir maçı 1 puanla kapattı.