Nerede o eski Kartal

Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa maçındaki görüntüsüyle hayal kırıklığı yaşattı... Gelenler ise gidenlerin yerini dolduramadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2017 Güncelleme 19 Ağustos 2017, 01:34
Nerede o eski Kartal

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş taraftarı sezon başlamadan önce yapılan transferlerle havaya girdi. Nasıl girmesin ki, Negredo, Lens, Pepe vb. gibi yıldızlar takıma katıldı. Kağıt üzerinde daha güçlüydüler. Taraftarlar, Siyah-Beyazlı futbolculardan daha iyi futbol bekliyordu. Ancak Kasımpaşa maçındaki görüntü beklentileri boşa çıkardı.

HÜCUMDA DA SINIFTA KALDI
Özellikle Marcelo'nun gidişi çok belli oluyordu. Pepe alındı ama savunmada sıkıntı olduğu gün yüzüne çıktı. Pepe-Tosic ikilisi yumuşak kaldı. Hücumda ise geçen sezonun çok uzağındaydı Kara Kartal.

​FUTBOL İŞTAHI SAHADA YOKTU
Bir türlü istediği pozisyonlara giremedi. İki gol bulmasına rağmen geçen sezonki futbol iştahı sahada yoktu. Taraftar da sosyal medyada çok iyi futbol oynamadıklarını kabul etti. Futbol beklentinin altındaydı.

​RAKİPLERİNİ UMUTLANDIRDI
Geçen sezon bazı maçlarda ortaya çıkan Fabri sendromu da cabasıydı. İspanyol kaleci lige formsuz başladı. Şampiyonlar Ligi öncesi Beşiktaş kalesi de SOS verdi. Kartal'ın bu görüntüsü rakiplerini umutlandırdı.

BİZE YAKIŞMAYAN GOLLER YEDİK
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca, "Kasımpaşa'nın atağı, hücumu, teşebbüsü yoktu. Oyun olarak tamamen bizim kontrolümüzdeydi. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. 2 kez öne geçtik. 2 şutları var ve 2 golleri var. İkinci yarı zaten atakları yoktu, skora razılardı. Ama kazanamadık. Bize yakışmayan iki gol yedik. Uyum sorunu yok. Daha iyi olacağız" diye konuştu.