Taktik değil yürek lazım

Östersunds maçı öncesi önemli açıklamalar yapan Igor Tudor, “Taktik, teknik tabii ki önemli. Ama yarın (bugün) asıl önemli olan oyuncularımın yüreklerini sahaya koymaları. Bunu yapacaklarından da eminim” ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2017 Güncelleme 20 Temmuz 2017, 02:50
Taktik değil yürek lazım

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor bu akşam oynanacak Östersunds maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

4-0 DA OLSA EMİNİM
İddialı açıklamalar yapan Hırvat hoca, "Yarın (bugün) ilk yarısında maalesef 2-0 mağlup olduğumuz maçın ikinci yarısına çıkacağız. 40 bin taraftarımızla sahaya çıkacağız. İlk maçı 4-0 kaybetsek de turu geçeceğimizden emin olacaktım. Bu kez fiziksel olarak daha iyi bir takım göreceksiniz. Yarın (bugün) taktik ve teknik detaylar değil; yürek, karakter ve kişiliğimiz belirleyici olacaktır. Taraftarımızla birlikte turu geçeceğiz. Hiçbir bahanemiz yok. Rakibimize saygı duyacağız. Çünkü bu turda gelebilecek en zorlu rakiple eşleştik" diye konuştu.

TARAFTARA MESAJ
Sakatlığı geçen Belhanda'nın takımla birlikte 8-9 idmana çıkabildiğini söyleyen Tudor, "Onunla ilgili kararı son idmanda vereceğiz. Taraftardan isteğim yeni oyunculara kredi tanımaları. Onların desteğine çok ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.