Vainqueur’e 10 milyon euro

Stoke City’nin tavrı nedeniyle Imbula transferinde sorun yaşayan Galatasaray, Tudor’un listesinin 2. sırasında yer alan William Vainqueur’e yöneldi. L'equipe gazetesi, Sarı-Kırmızılılar'ın Roma'ya kiralama teklifi yaptığını, Fransız oyuncuya da 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme önerdiğini belirtti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2017 Güncelleme 23 Haziran 2017, 01:06
Vainqueur’e 10 milyon euro

İÇİNDEKİLER

Orta alana dinamo arayan Galatasaray'da rota William Vainqueur'e döndü... Igor Tudor'un listesinin ilk sırasında yer alan Gianelli Imbula için büyük uğraş veren Sarı-Kırmızılılar, Stoke City'le sorunları bir türlü çözemedi. İngiliz kulübünün Fransız yıldızı Galatasaray'a kiralamaya bir türlü yanaşmaması sonrasında listenin 2. sırasındaki Vainqueur için harekete geçildi. L'equipe gazetesi, Galatasaray'ın geçen sezon kiralık olarak Marsilya formasını giyen 28 yaşındaki futbolcuya 4 yıl için 10 milyon Euro'luk teklif yaptığını yazdı. Gazete, bu gelişme sonrasında Marsilya'nın transferden çekildiğini de belirtti. Galatasaray, Vainqueur'in bonservisini elinde bulunduran Roma kulübüne de kiralama teklifini iletti.

TAM BİR SAVAŞÇI VE TOP KAPMA USTASI
İtalya'da bulunan sportif direktör Cenk Ergün, Roma ile pazarlıklarını sürdürüyor. Eğer satın alma opsiyonu konusundaki pürüz giderilirse Vainqueur'in transferinde mutlu sona ulaşılacak. Orta alanda tam bir savaşçı olan 28 yaşındaki Fransız futbolcu geçen sezon Marsilya takımının ligde en fazla ikili mücadele kazanan (213), top kapan (81) ve pas yüzdesi en yüksek (%92) ismi oldu.