Talisca krizi

Talisca, Aboubakar’ın yılda 3.3 milyon Euro almasını ölçüt gösterdi. Bu gelişme üzerine yönetim panik içersine girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2017 Güncelleme 23 Haziran 2017, 00:29
Talisca krizi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'a Talisca şoku!... Siyah-Beyazlı takımdaki geleceği netleşmeyen ve Manchester United'a gideceği yolunda haberler çıkan Brezilyalı futbolcu için flaş bir iddia daha geldi. Portekiz gazetelerinden Record, Siyah-Beyazlı futbolcunun Beşiktaş Yönetimi'nden yıllık 3 milyon Euro istediğini öne sürdü. Record, Talisca'nın teklifin kabul edilmemesi durumunda Beşiktaş'a, "Eğer bu parayı bana vermezseniz Benfica'ya geri dönerim" restini çektiği de öne sürdü.

2 MİLYON EURO ÖNERİLECEK
Gazete Talisca'nın Beşiktaş'tan yılda 1.5 milyon Euro aldığını okurlarına duyurarak, "Beşiktaş Talisca'ya bu sezon 2 milyon Euro vermeyi planlıyor. Ancak Brezilyalı oyuncu takımdaki bir başka oyuncu Aboubakar'ın 3.3 milyon Euro aldığını öne sürerek bu rakamı kabul etmedi. Beşiktaş eğer 3 milyon euro'yu kabul etmezse başı çok ağrıyacağa benziyor" yorumunu yaptı.

YÖNETİM KÖŞEYE SIKIŞTI
Gazete Beşiktaş Yönetimi'nin bu gelişmeden sonra nasıl bir yol izleyeceğinin merak konusu olduğunu da vurgulayarak, "Talisca'yı kaybetmek istemeyen yönetimin bu rakamı vermesi yüksek ihtimal" ifadesini kullandı.