Fırtına’da yeni rota Pavoletti

Golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Napoli forması giyen 28 yaşındaki Leonardo Pavoletti’nin peşinde. Pazarlıklar tam gaz sürüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2017 Güncelleme 22 Haziran 2017, 00:49
Fırtına’da yeni rota Pavoletti

İÇİNDEKİLER

Golcü transferi için yoğun bir mesai harcayan Trabzonspor Yönetimi'nden sürpriz atak... Bordo-Mavililer'de yeni hedef Napoli'nin 28 yaşındaki İtalyan golcüsü Leonardo Pavoletti... Transfer dönemi içerisinde birçok forvet oyuncusu ile görüşen Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Napoli'nin 13 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Genoa'dan transfer ettiği Pavoletti'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Bordo-Mavili yöneticilerin, bu transfer için bir süredir girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi. Kariyeri boyunca İtalya dışına hiç çıkmayan oyuncunun uyum sorunu yaşayacağından endişe eden yönetimin yine de kulübünün onay vermesi durumunda bu transferi gerçekleştirmeyi çok istediği belirtildi.

'YENİ LEWANDOWSKI' DE RADARA GiRDİ
ÖTE yandan FIFA'nın gelecek vaat eden oyuncuları arasında gösterilen Polonya'nın Lech Poznan takımında forma giyen 20 yaşındaki forvet Dawid Kownacki, Trabzonspor'un radarında... Yeni Lewandowski olarak adlandırılan 20 yaşındaki forvet oyuncusu Kownacki için Ersun Yanal alınmalı raporu verdi. Polonya'nın U21 takımında da forma giyen genç yıldız, Lech Poznan takımında oynadığı 22 lig maçında 9 gol atmayı başardı.

Yunus EMRE SEL