Veda etmeyecekti ansızın bıraktı

Arda Turan toplantının başında sadece Kosova maçında oynamayacağının vurgusunu yaptı. Demirören ve Fatih Terim’le ilgili sözleri vardı. Ama gazeteciler salonu boşaltınca sinirleri bozuldu... 4 sayfa yazıyı boş salona okumak yerine Milli Takım’a veda ettiğini açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2017 Güncelleme 08 Haziran 2017, 01:08
Veda etmeyecekti ansızın bıraktı

İÇİNDEKİLER

Arda Turan'ın Milli Takım'ı bırakma kararının yankıları sürüyor... Makedonya dönüşü uçakta gazeteci Bilal Meşe ile kavga eden yıldız futbolcu, Fatih Terim tarafından kadrodan çıkartılmış, ardından da Milli Takım'ı bıraktığını açıklamıştı. Fakat TAKVİM, Arda ile ilgili çok çarpıcı bir detaya ulaştı. Alınan bilgilere göre basın toplantısına 4 tam sayfa yazı ile gelen yıldız futbolcunun aklında 'milli veda' yoktu. Açıklamasının başında sadece Kosova maçı için kadroda olmadığının vurgusunu yapan Arda'nın aldığı notlarda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Fatih Terim'le ilgili açıklamalar oldugu öğrenildi. Arda'nın yaşanan prim krizinin basına sızmasıyla ilgili Demirören ve Terim'i hedef alan sözler kullanacağı belirlendi.

GAZETECİLER GİDİNCE KARARINI DEĞİŞTİRDİ
Fakat basın toplantısı sırasında gazetecilerin salonu boşatlması bir anda Arda'nın psikolojisini bozdu. 4 sayfa yazıyı boş salona okumaktan vazgeçen milli futbolcunun yaşadığı aşırı duygusallık nedeniyle veda kararını açıkladığı öğrenildi. Arda'nın Milli Takım'ı bırakma açıklaması nedeniyle pişmanlık yaşadığı ve bunu yakın çevresiyle de paylaştığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun Kosova karşılaşmasının ardından Fatih Terim'le bir araya geleceği de ifade ediliyor.

SABAHA KADAR UYUMADI
Arda Turan dün instagram hesabından boğazda güneşin doğuşunu gösteren bir video paylaştı. Bu gelişmeler Arda Turan'ın yaşanan olayların ve gerginliğin tesiriyle sabaha kadar uyumadığının delil olarak nitelendirildi.

Sosyal medyada gündem oldu:

ARDA'YA PLAKET VERİN!
Volkan Babacan ve Emre Belözoğlu muhabiri linç edip prim aldı. Arda Turan'a da plaket vermelerini bekliyoruz.
Silah krizi, prim krizi, kavga derken herkesi Milli Takım'dan soğuttular.
Milli Takım'ın Kosova maçı var ama herkesin tek derdi Arda olmuş... Dünya Kupası'nın üstüne su içelim bence.
Babası yaşında adama küfür edip boğazına sarılmış ama adamlık dersi veriyor. Beni de bir gülme alıyor!.