Saray’da gizli operasyon

2018’de aday olacağını açıklayan Öztürk, son gelişmelerin ardından olası bir erken seçim için kolları sıvadı. Ahmet Özdoğan ve Abdurrahim Albayrak’ın desteğini alan Öztürk, Zenit’ten ayrılması an meselesi olan Mircea Lucescu ile temasa geçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2017 Güncelleme 11 Mayıs 2017, 01:33
Saray’da gizli operasyon

İÇİNDEKİLER

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından muhalefetin Başkan Dursun Özbek'e seçim baskısı büyüyor... Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 2018 yılındaki olağan genel kurulda aday olacağını açıklayan Adnan Öztürk yaşanan son gelişmeler sonrasında olası bir erken seçim için kolları sıvadı. Son seçimde Dursun Özbek'e rakip olan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan ve camianın önemli isimlerinden Abdurrahim Albayrak'ın desteğini arkasına alan Öztürk'ün Mircea Lucescu ile de temasa geçtiği öğrenildi. Sezon başında Zenit'in başına geçen fakat büyük hayal kırıklığı yaratan Rumen hocanın Rus kulübünden ayrılmasıne kesin gözüyle bakılıyor. Lucescu ile görüşmeleri ise Abdurrahim Albayrak yürütüyor.

İMZA KAMPANYASI GİDEREK BÜYÜYOR
Daha önce birlikte çalıştığı tecrübeli hoca ile çok yakın ilişkiler kulan Abdurrahim Albayrak'ın anlaşmayı büyük oranda sağladığı belirtiliyor. Adnan Öztürk cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, muhalefetin erken seçim için başlattığı imza kampanyası büyüyerek sürüyor. Sosyal medyayı da kullanarak destek isteyen muhalefetin önemli isimleri dün "Değişime İmza Var" başlığı altında bir bildiri yayınladı. Bildiride erken seçim için 1600 imza gerektiği vurgulandı.