Saray yangın yeri

Dursun Özbek: Onun döneminde derbi kazanılamadı. Şampiyonluk treni yine erken kaçtı. Avrupa bile tehlikede... Igor Tudor: Kurtarıcı diye geldi ama Riekerink bile mumla aranır oldu. Camianın güvenini çabuk kaybetti... Wesley Sneijder: Kilolarıyla artık futbolcu değil güreşçiyi andırıyor. Takıma katkısı hiç yok. Kafası başka yerlerde...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2017 Güncelleme 25 Nisan 2017, 01:55
Saray yangın yeri

İÇİNDEKİLER

Sahasındaki derbide Fenerbahçe'ye yenilen Galatasaray adeta dibe vurmuş durumda... Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar isyan bayrağını açtı. Taraftarların hedefinde 3 isim var.

YİNE HAVLU ATILDI
Bu isimlerin ilki Başkan Dursun Özbek... Galatasaray onun döneminde çıktığı 8 derbiyi de kazanamazken, geçen sezon olduğu gibi şampiyonluk yarışına çok erken havlu atıldı. Bitime 6 maç kala Avrupa Kupaları bile tehlikeye girmiş durumda. Ayrıca transfer başarısızlığı ve Mehmet Özbek'in yanlışları nedeniyle de bardak tamamen taştı.

NE PUAN NE GOL!
Hedefteki ikinci isim, teknik direktör Igor Tudor... Kurtarıcı diye gelen Hırvat hocanın yönetiminde Riekerink dönemi bile mumla aranır oldu. Tudor'la çıkılan 3 derbide ne puan alınabildi ne de gol atılabildi. Ayrıca Tudor'un taktik ve oyuncu tercihleri de büyük tartışma yaratmış durumda. Camianın güvenini çok çabuk kaybeden genç teknik adamın yeni sezonda takımın başında olup olmayacağı da belirsizleşmeye başladı. ARTIK GİTMELİ!
Taraftarın tepkisinden Wesley Sneijder de nasibini almış durumda. Kiloları nedeniyle artık bir güreşçiyi andıran Hollandalı yıldız eskiyi mumla aratıyor. Taraftarlar yeni sezonda Sneijder'i takımda istemiyor.

BAŞKANLIĞI BIRAKMALISIN!
Fenerbahçe'nin Galatasaray deplasmanında son dakikada gelen golle aldığı galibiyet sosyal medyada gündeme oturdu... Atılan mesajlar ve caps'lerde Fenerbahçe'nin derbi zaferi ile Galatasaray'ın içinde bulunduğu kriz esprili bir şekilde anlatıldı. Özellikle bir kamu spotundan yola çıkılarak Başkan Dursun Özbek için hazırlanan "Acilen başkanlığı bırakmalısın" caps'i adeta paylaşım rekorları kırdı.