Beşiktaş’ta FETÖ temizliği!

Ekrem Dumanlı’nın üyeliğini geçtiğimiz yıl ocak ayında iptal eden Beşiktaş yönetimi, FETÖ’nün futbol ağında kilit rol üstlenen İhsan Kalkavan’ı da mayıs ayındaki genel kurulda kulüpten ihraç edecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2017 Güncelleme 01 Nisan 2017, 02:16
Beşiktaş’ta FETÖ temizliği!

İÇİNDEKİLER

Futbolda FETÖ temizliği tüm hızıyla sürüyor... Galatasaray Kulübü, genel kurulda yaşanan rezaletin ardından Fetullahçı Terör Örgütü mensubu olan Hakan Şükür ve Arif Erdem'i kulüpten ihraç etmişti. Bu flaş hamlenin ardından şimdi de Beşiktaş kulübü vatan hainlerine karşı harekete geçiyor. Siyah-Beyazlılar, FETÖ'nün futbol ağında kilit bir rol üstlenen ve kısa süre önce ülkeden kaçan İhsan Kalkavan için düğmeye bastı. Alınan bilgilere göre mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulda FETÖ'cü İhsan Kalkavan kulüpten ihraç edilecek. Yine dün Ekrem Dumanlı'nın da üyeliğinin iptal edileceğine dair iddialar ortaya atılırken, konuyla ilgili genel sekreter Ahmet Ürkmezgil'den açıklama geldi.

YÖNETİM KURULU KARARI İLE ATILDI
Ahmet Ürkmezgil, "Ekrem Dumanlı'nın ihraç süresi hakkında detaylı bilgi veremeyeceğim ancak onları kulüpten ihraç edeli uzun zaman oldu. Mayıs ayında yapılacak olağan kurulda da bunun gündeme gelmesi gibi bir durum yok zaten bu isim kulüpten ihraç edilmiş bir isim" ifadesini kullandı. Alınan bilgilere göre Ekrem Dumanlı geçtiğimiz yıl ocak ayında genel kurula gitmeden yönetim kurulu kararı ile kulüpten ihraç edildi.