Misafirperverlik nasıl olur onlara gösteririz

Bir dizi açılış ve ziyaret için gittiği Yalova’da konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “EURO 2024 bizim için önemli. Biz misafire misafirpervelikrle muamele ederiz” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2017 Güncelleme 16 Mart 2017, 01:46
Misafirperverlik nasıl olur onlara gösteririz

İÇİNDEKİLER

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, açılış ve ziyaret için gittiği Yalova'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ALTYAPIMIZ YETERLİ...
"Bazı Avrupa ülkeleriyle yaşanan son dönemdeki sıkıntılar, Türkiye'nin EURO 2024 adaylığını nasıl etkiler? şeklindeki soruya cevap veren Bakan Kılıç, "EURO 2024'ün bu bağlamda Türkiye'de yapılmasının çok daha büyük bir önemi vardır. Biz bize gelen misafire misafirperverliğimizle muamele ederiz, kapılarımızı açarız. Bizim Hollanda'ya karşı aldığımız tedbirlerin hiçbiri Hollanda halkıyla alakalı değildir. Bizim Hollanda halkıyla bir sıkıntımız yok. Alman halkıyla, Fransa halkıyla, Avusturya halkıyla bir sıkıntımız yok. Devletlerini yöneten kişilerin hatalarıyla sıkıntımız var bunu dile getiriyoruz" dedi. Kılıç, "Ben Türkiye'deki tesis alt yapısını, EURO 2024 anlamında baktığımızda stadyum, ulaşım, konaklama alt yapısının çok yeterli olduğunu biliyorum" ifadesini de kullandı.



BAYAN GÜREŞÇİLER ÇİÇEKLERLE KARŞILADI
İlk olarak Yalova Valiliğine gelen Bakan Kılıç'ı Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile Altınova Belediyespor'un milli bayan güreşçileri çiçeklerle karşıladı.