Fener’in gözü Enes Ünal’da

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Sarı-Lacivertliler, bonservisi M.City’de olan ve Twente’de kiralık oynayan Enes Ünal’ı takibe aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2017 Güncelleme 16 Mart 2017, 02:30
Fener’in gözü Enes Ünal’da

İÇİNDEKİLER

Bu sezon hem lig hem de Avrupa'da büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe yeni sezon için kolları sıvamış durumda... Robin van Persie ve Fernandao'yu gözden çıkaran Sarı- Lacivertliler, Twente'de forma giyen Türk golcü Enes Ünal'ı gözüne kestirdi. Bonservisi İngiliz kulübü Manchester City'de olan ve Hollanda Ligi'nde Twente formasını giyen 20 yaşındaki futbolcu bu sezon gösterdiği müthiş performansla dikkatleri çekiyor. Ligde 24 maça çıkan ve 12 gol kaydeden Enes Ünal'ın daha büyük hedefler için sezon sonunda Twente'den ayrılacağı konuşuluyor. Şu anda Manchester City kadrosunda kendisine yer bulması mümkün olmayan genç yıldız için Fenerbahçe önümüzdeki günlerde resmen harekete geçecek.

YENİDEN TÜRKİYE'YE GELMEK İSTER Mİ?
Yönetimin Enes Ünal'ı satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına kiralamayı düşündüğü gelen bilgiler arasında... Bursaspor altyapısında yetişen milli oyuncunun yeniden Türkiye'de oynama fikrine nasıl yaklaşacağı ise merak konusu... 2015 yılında Bursaspor'dan 3 milyon Euro karşılığında Manchester City'ye transfer olan Enes Ünal sırasıyla Genk, NAC Breda ve Twente formalarını kiralık olarak giydi.

FATİH TERİM'İN PRENSİ!
Türk futbolunun en önemli genç yetenekleri arasında yer alan Enes Ünal, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de gözdesi. Genç yıldız genç yaşına rağmen 3 kez A Milli Takım formasını giymeyi başardı.