Bu daha yüzde 16'sı!

Podolski, Yasin ve Selçuk’un artık daha fazla defans yaptığını belirten Hırvat hoca, “İdmanların çok sert olduğunu söylüyorlar ama henüz yüzde 16-17’sini yaptırıyorum” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2017 Güncelleme 15 Mart 2017, 01:36
Bu daha yüzde 16’sı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, beINSports'a önemli açıklamalar yaptı... İşte Hırvat hocanın sözleri: Benim her zaman; özellikle Galatasaray'da istediğim; oyunu kazanan, oyunu hakimiyetine alan bir takım olmak. Bu takımın yüzde kaçı benim; buna cevap veremem... Ama her maçta kendimden bir şeyler görüyorum. O frikiklerle 3 puanları kazanmadık. Anlayışımız değişti... Daha sıkı savunmaya yapmaya çalışıyoruz. Beşiktaş maçını kaybetmeyi hak etmedik. Frikikten bir gol yedik. Ben çalışmaya, idmanlara inanırım; idman maçlarında bile kazanmak isterim. Podolski, Sneijder, Yasin ve Bruma'nın artık daha fazla savunma yaptığını görüyoruz. Fizik olarak istediğimiz noktaya gelirsek daha yukarı çıkacağız."

LİGDE ŞAMPİYONLUK FANTASTİK OLUR
"Herkes dünyanın en iyi takımlarında çalışmak ister. Bana inanın; Galatasaray'da yıllarca kalmak istiyorum. Burası çok büyük bir kulüp. Burada iyi sonuçlar almak; taraftar ve kulübü mutlu etmek istiyorum. Her teknik direktörü Şampiyonlar Ligi kupası kazanmak ister... Galatasaray ile ligi kazanmak öncelikle fantastik olur. Her antrenörün bir felsefesi vardır. Benim felsefem çok fazla koşmayı barındırıyor."

ANCELOTTI İLE CAPELLO KARIŞIMIYIM!
"Herkes kendisi olmalı. Yumuşak biriyseniz sert olamazsınız. Sert bir karakter iseniz yumuşak görünmezsiniz. Ben kendimi Ancelotti ve Capello'nun karışımı görüyorum. Oyunculara yakın olmak önemli ama bir yandan da mesafe koymanız ve lider olduğunuz göstermeniz lazım. Kazandıkça oyuncular size saygı duyar. Bazen kenarda çok agresif olabiliyorum ama ben duygularımla yaşıyorum."

GEÇMİŞLERİ ÖNEMSİZ AÇ OYUNCU İSTİYORUM
Başta Sneijder ve Podolski olmak üzere bazı yıldız isimlerle sorun yaşadığı iddia edilen Tudor üstü kapalı mesajlar verdi. Hırvat hoca, "Ben aç ve motive oyuncuları isterim. Geçmişte ne kazandıklarının önemi olmasın, daha fazla kazanmak istesin. Cumartesi kazanalım değil, Salı bir daha kazansın, limiti olmasın istiyorum. Fedakarlık yapan oyuncuları istiyorum" dedi.

HER ŞEYİ GÖRÜRÜM!
Oyuncularıyla iyi bir iletişimi olduğunu da söyleyen Tudor, "Dışarıda da hep söylerim. Saha dışında da her şeyi sorabilirler şakalaşabiliriz ama idman başladığında odaklanmamız lazım. Orası iş. Odaklanmayan oyuncu istemem. İdmanda her şeyi görürüm. Bir köşede baskı yapmıyorsa, hemen oraya gider düzeltmeye çalışırım. Oyuncularımdan mutluyum. Zevkli ve fedakarca çalışan oyuncularım var" ifadesini kullandı.

BELKİ DE DEFANSTA BEN OYNAMALIYIM
Igor Tudor, Trabzonspor maçı öncesi Hakan Balta, Semih Kaya, Serdar Aziz ve Koray Günter'in sakatlıkları ile ilgili konuştu. Kariyerinde ilk kez 4 savunmacısının birden sakat olduğunu söyleyen Hırvat hoca, "Belki de Trabzonspor maçında çıkıp ben oynamalıyım" diye espri yaptı.

SABRİ BU KULÜBÜN EFSANESİDİR
Florya'ya ilk geldiğinde Sabri ile karşılaştığını ve "Sen hala burada mısın?" diye espri yaptığını söyleyen Tudor tecrübeli yıldızla ilgili övgü dolu sözler kullandı.

SABRİ ÇOK İYİ BİR İNSAN
Genç hoca, "Sabri bu kulübün efsanesi. İyi bir insan. Burada olmasından dolayı mutluyum" dedi. Tudor taraftarla ilgili olarak ise "Harika bir taraftarımız var. Umarım onları hayal kırıklığına uğratmam" yorumunda bulundu.