Burada kazanmak için yeterince güçlüyüz

Beşiktaş Teknik Direktörü, “Rakibin hocasının değişmiş olması bizi ilgilendirmez. Rakibe ve oyunlarına bakarız . Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacaklar. İşimiz zor, bunu biliyoruz. Kazanmak için yeterince güçlüyüz” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2017 Güncelleme 09 Mart 2017, 00:30
Burada kazanmak için yeterince güçlüyüz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Olympiakos maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Güneş, "Rakibin hocasının değişmiş olması bizi ilgilendirmez. Rakibe ve oyunlarına bakarız. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacaklar. İşimiz zor, bunu biliyoruz. Kazanmak için yeterince güçlüyüz. Bu iki maçtan ilkinde avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. Kazanarak ayrılmak bizim için önemli olacak" dedi.

CANER ÇOK ÇALIŞTI
Şenol Güneş, uzun süre sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan Caner Erkin'in çok çalıştığını ve bu nedenle kadroda olduğunu açıklarken, "Kazanmak için iyi oynamalıyız. Rakibin iyi oyuncularına karşı tedbirli olmalıyız. Karakterimizi ortaya koymalıyız. İleriye bakıyorum, takımı görüyorum ama ileriye bakıp bugünü yaşıyorum. Bugünü yaşamak durumundayız. Zirve için merdivenin basamaklarını tek tek çıkmak gerek." diye konuştu. Şenol Güneş, Yunan taraftarların Türkiye'deki gibi ateşli olduğunu da sözlerine ekledi. Toplantının sonunda ise Güneş espriyi patlattı. Bir basın mensubunun "Kadınlar Günü'nde ilk 11'i açıklar mısınız?" sorusuna tecrübeli teknik adam, "Açıklardım ama kadınlar takımı olmadığı için, açıklayamam." cevabını verdi.

RYAN BABEL: SABIRSIZLIKLA MAÇI BEKLİYORUZ!
Şenol Güneş ile basın toplantısına katılan Ryan Babel, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak mücadele nedeniyle heyecanlı olduklaırnı ve iyi bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini belirtti. Babel, "Sabırsızlıka maçı bekliyoruz. İlk maçı deplasmanda oynuyor olmamız bizim için avantaj. Biz çok iyi bir kadroya sahibiz. Avrupa için de özgüvenimiz yüksek" dedi.