Kaptanlar dümene geçti!

Dün Florya’da Sneijder, Selçuk İnan ve Hakan Balta takım arkadaşlarıyla toplantı yaptı... Sarı-Kırmızılı futbolcular Gaziantep, Osmanlı ve Alanya maçları öncesi adeta kenetlendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2016 Güncelleme 11 Aralık 2016, 02:52
Kaptanlar dümene geçti!

İÇİNDEKİLER

Zirve yarışına yeniden ortak olan Galatasaray bu akşam oynayacağı Gaziantepspor maçından mutlak üç puan bekliyor... Dünkü son çalışmanın ardından kampa giren Sarı- Kırmızılılar'da takım kaptanları da taşın altına elini koydu. İdman sonrası Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Hakan Balta'nın organize ettiği toplantına takımın son durumu masaya yatırıldı. Teknik direktör Jan Riekerink, sorunların daha rahat tartışılması için toplantıda yer almadı. Adeta tek yürek olan futbolcuların ligin ilk yarısında kalan üç maçı da kazanmak için söz verdiği öğrenildi.

TARAFTAR ARENA'YA ADETA AKIN EDECEK
Selçuk İnan'ın toplantıda, "Trabzon, Başakşehir ve Fenerbahçe yenilgileri çok kötü oldu ama daha kaybedilmiş hiçbir şey yok. Kalan 3 maçı da kazanırsak devreyi ikinci sırada bitireceğimize inanıyorum" ifadesini kullandığı öğrenildi. Öte yandan üst üste alınan iki galibiyet, taraftarları da bugün tribüne çekecek. Arena'da maçı 30 binin üzerinde taraftar seyredecek.

ASLAN 3'TE 3 İÇİN ANTEP ÖNÜNDE
Üst üste aldığı Bursa ve Kasımpaşa galibiyetler ile büyük moral bulan Galatasaray bu akşam Arena'da Gaziantep'i konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak maçı Halil Umut Meler yönetecek. Cimbom'da Tolga ve Sinan forma giyemeyecek.