Adam mısın Thomson

9. dakikada geriye düşen Beşiktaş tam oyunda dengeyi kurmuşken sahneye çıkan Thomson, Beck’i oyundan atıp penaltı uydurarak ipimizi çekti. 2-0’dan sonra dağılan ve 56’da 9 kişi kalan Kartal artık yola Avrupa Ligi’nde devam edecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2016 Güncelleme 07 Aralık 2016, 02:17
Adam mısın Thomson

İÇİNDEKİLER

Bunun adı hakem katliamı!.. Şampiyonlar Ligi'nde grubundaki kader maçında Dinamo Kiev deplasmanına çıkan Beşiktaş, İskoç hakem Craig Thomson'ın skandal kararlarıyla sahadan 6-0 yenik ayrıldı ve grubunu 3. sırada tamamladı.

BİR ANDA MAÇ BİZİM İÇİN BİTTİ
Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura yükselme şansını kaçıran Kartal, artık yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek... 9. dakikada Yarmolenko, güzel bir çalımla kurtardığı topu arka direkte boş pozisyondaki Biesedin'e aktardı. Biesedin, topu boş kaleye gönderdi: 1-0. 28. dakikada Andreas Beck'le ikili mücadeleye giren Gonzalez yerde kaldı. Hakem Thomson skandal bir karara imza atarak penaltı noktasını gösterdi ve Beck'i kırmızı kartla oyundan attı.



ÜST ÜSTE GELEN GOLLER ŞOK ETTİ
Yarmelenko penaltıdan skoru 2-0 yaptı. 32. dakikada Tosic ve Fabri'nin büyük hatası sonrası topu önünde bulan Buyalskiy aşırtma bir vuruşla farkı üçe çıkardı. 45+1. dakikada Gonzalez'in vuruşunda, Atiba'ya da çarpan top 4. gol olarak kalemize gitti: 4-0.

KARTAL BU SEZON İLK KEZ YENİLDİ
52. dakikada gelişen Dinamo Kiev atağında kalecimiz Fabri yüzde yüzlük pozisyonda golü önledi. 56. dakikada hakemin düdüğünün ardından topa vuran Vincent Aboubakar ikinci sarı karttan atıldı ve Beşiktaş 9 kişi kaldı. 60. dakikada Sydorchuk'un golüyle skor 5-0 oldu. 77. dakikada hakemler bu kez ofsaytı kaçırdı. Yarmolenko vurdu, Fabri çıkardı. Dönen topta Moraes golü attı: 6-0. Kartal böylece bu sezon ilk yenilgisini aldı.

UEFA'DAN 3 YILDA ÜÇ BÜYÜK SKANDAL!
Avrupa kupalarında Türk takımlarının yaşadığı hakem skandallarına dün bir yenisi daha eklendi... Beşiktaş, Kiev'de İskoç Craig Thomson'ın kararlarına kurban giderken, aynı kaderi geçen yıl Fenerbahçe yaşamıştı. Kanarya, Hırvat Ivan Bebek'in 4 kırmızı kart gösterdiği ve hatalı bir penaltı çaldığı maçta Braga'ya 4-1 kaybedip Avrupa Ligi'nden elenmişti. 2013'te ise Galatasaray, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid'e 3-0 yenilirken, Norveçli Svein Oddvar Moen, temsilcimizin 3 net penaltısını vermemişti.