Acı çekmeden olmaz

Sezon başı yapılmayan yüklemeler şimdi yapılıyor . Advocaat, “Yoğun programın yanında idmanlar ağır gelebilir. Ama acı çekmeden başarı gelmez”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2016 Güncelleme 24 Eylül 2016, 01:03
Acı çekmeden olmaz

İÇİNDEKİLER

Pereira'nın yerine göreve geldikten sonra ilk tesbit olarak "Bu takım iyi çalışmamış. Fizik-kondisyon kapasitesi düşük" şeklinde yönetime açıklama yapan Dick Advocaat yoğun maç programına rağmen antrenmanlanrda oyunculara yükleme yapmaya devam ediyor. Sarı-Lacivertli futbolculara bu tempoya alışmak zorunda olduklarını söyleyen Hollandalı hoca "Yoğun maç programları arasında bu idmanlar ağır gelebilir. Ama acı çekmeden de başarı gelmez. Bu yüklemeleri yapmak zorundayız. Çünkü sezon başında yeterli çalışmalar yapılmamış" dedi.

HERKES TAKIM SAVUNMASINA KATKI YAPMALI
Fenerbahçe'nin ortalama 105 km'lik koşu mesafesini yeterli bulmayan Advocaat, bu rakamı ilk aşamada 110 km'ye çıkarmayı hedefliyor. Hollandalı hocanın asıl yüklemeyi ise devre arası yapacağı ve tatili kısa tutmayı planladığı da öğrenildi. Advocaat'ın kanatlarda forma giyen Volkan ile Lens'in savunmaya daha fazla katkı yapmasını istediği, iki futbolcunun iyi niyetinden de memnun olduğu belirlendi.