Patron çıldırdı!

Altınordu’nun başkanı Seyit Mehmet Özkan takımı son maçta Bandırma ile berabere kalınca çılgına döndü. Futbolcuları kovdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2016 Güncelleme 14 Eylül 2016, 00:00
Patron çıldırdı!

İÇİNDEKİLER

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun başkanı Seyit Mehmet Özkan takımı, Bandırma ile 1-1 berabere kalınca adeta öfkeden çıldırdı. Takımın oynadığı futbola sert tepki gösteren Özkan, altyapıdan yetişmemiş tüm oyuncuları kovdu.

'SİZİNLE İŞİM BİTMİŞTİR'
Bu oyuncuların ara transferde kulüpten gitmesini söyleyen Özkan, şu ifadeleri kullandı: "Ey kendilerinin profesyonel bir iş yaptığını zannedenler, ey paralı askerler, ey lejyon takımı, ey A takım oyuncuları... Bandırmaspor maçında Altınordu A Takım formasını temsil eden futbol emekçileri, siz Altınordu Futbol Kulübü'nün ülkemiz için ne kadar değerli olduğunun farkında değilsiniz. Olsaydınız bu kadar miskin, silik ve korkak maç çıkarmazdınız. Altınordu misyonunun yüklendiği değerlerin de farkında değilsiniz. Olsaydınız coşkulu, tempolu ve cesur futbol oynardınız. Benim sizinle işim bitmiştir. Beni uyandırdığınız için, bu hamlemi 2 yıl önceye çekmeme neden olduğunuz için, hepinize teşekkür ederim. 2016 yılının son maçına kadar bu formayı giyin, ama adam gibi giyin ve ara transferde hepiniz gidin. 2017 yılı bizim için yeni bir başlangıç olacak. Nokta."