RVP’den davul şov!

Hasan Ali’nin düğününe katılan Hollandalı Van Persie, davul çalıp çiftetelli oynadı... Kjaer ile birlikte göbek attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2016 Güncelleme 08 Ağustos 2016, 00:54
RVP’den davul şov!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ile Saynur Öztürk'ün düğününe Van Persie damga vurdu. Futbol camiasını bir araya getiren düğünde Volkan Demirel horon teperken, Hollandalı yıldız Van Persie davul çalıp çiftetelli oynadı.

VUR DAVULCU VUR!
Fenerbahçe futbolcusu Hasan Ali Kaldırım'ın düğününe Hollandalı futbolcu Robin van Persie davulu eline alarak şov yaptı. Şarkıcı Kubat düğün sırasında pisti boşalttırarak, "Futbolcularımızı piste davet ediyoruz" dedikten sonra "Uçan Hollandalı", düğünde davulu eline alarak şov yaptı... Davetliler, Sarı-Lacivertli takımın yıldız futbolcuları, Van Persie'nin etrafında toparlanarak ritim tuttu. Van Persie'ye para yapıştırdı.



HIZINI ALAMADI
Daha sonra hızı alamayan Persie, Hasan Ali Kaldırım ve Simon Kjaer ile birlikte karşılıklı oynadı. Sarı-Lacivertli futbolcuların geç saatlere kadar eğlendiği geceye Başakşehir'li Emre Belözoğlu da katıldı.


SPOR DÜNYASI DÜĞÜNDE BULUŞTU
Fenerbahçeli Hasan Ali'nin düğünü önceki gece Four Seasons Otel'de dünya evine girdi. Düğüne Aziz Yıldırım, F.Bahçeli futbolcular ve spor dünyasından bir çok isim katıldı.