2 milyon euro’luk komedi filmi

Yönetim iki forvet, 1 de ön libero almak için çalışıyor. Fakat Galatasaray, UEFA ile yapılan anlaşma nedeniyle yaptığı satış kadar para harcayabilecek... Alex Telles'in satışından gelen 6.5 milyon Euro'nun 4.5 milyon Euro'sunu Serdar'a harcayan yönetimin 3 transfer için sadece 2 milyon Euro'luk bütçesi var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2016 Güncelleme 21 Temmuz 2016, 00:04
2 milyon euro’luk komedi filmi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına 1 ay kalmasına rağmen Galatasaray'da transfer bilmecesi sürüyor... Şu ana kadar Serdar Aziz dışında kadrosuna flaş bir isim katamayan Sarı-Kırmızılılar, iki forvet ve bir ön libero transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Fakat ekonomik tabloya göre bu takviyelerin yapılması çok zor... UEFA ile Finansal Fair Play anlaşması yapan Galatasaray yönetimi, sadece sattığı oyunculardan gelen geliri transfer için kullanabilecek. Şu ana kadar sadece Alex Telles'i Porto'ya satan Sarı- Kırmızılılar'ın kasasına 6.5 milyon Euro girdi. Yönetim bu paranın 4.5 milyon Euro'sunu Serdar Aziz için Bursaspor'a verince iş çıkmaza girdi. Şu anda yapılması planlanan 3 transfer için Galatasaray'ın elinde sadece 2 milyon Euro bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu bütçeyle, teknik direktör Riekerink'in istediği takviyeleri nasıl yapacağı merak konusu.

YÖNETİMİN ÖNÜNDE İKİ ÇIKIŞ FORMÜLÜ VAR
Bu durumda Galatasaray yönetiminin iki çıkış yolu var. İlki, hazırlık kampının yıldızı olan Bruma'yı satmak. Bu durumda büyük bir taraftar tepkisi kaçınılmaz. İkinci yol ise takımda oynamak istemediğini söyleyen Dzemaili'yi satmak. Fakat İsviçreli yıldızdan maksimum 3 milyon Euro geleceği için bu formül de pek çözüm olacağa benzemiyor.