Ve Nani Valencia’da

30 Haziran tarihi itibariyle Valencia parayı yatırmayınca “Acaba kalacak mı” söylentileri çıkan Nani’de sürpriz yaşanmadı. Valencia 8.5 milyon Euro’ya Portekizli futbolcuyu kadrosuna kattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2016 Güncelleme 06 Temmuz 2016, 00:51
Ve Nani Valencia’da

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Nani cephesinde beklenen gelişme dün yaşandı. Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz yıl kadrosuna büyük bir sükseyle kattığı Luis Nani'yi Valencia'ya sattığını açıkladı. Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: "İspanya'nın Valencia Kulübü 2015-2016 sezonunda kulübümüzde forma giyen Luis Nani için 8.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini yatırmış olup Portekizli futbolcuyu transfer etmiş bulunmaktadır. Luis Nani'ye kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönemde kendisine başarılar diliyoruz.

TRANSFER İÇİN KAYNAK
Fenerbahçe yönetimi Nani'nin Valencia'ya 8.5 milyon Euro karşılığında transfer olmasıyla ciddi bir rahatlama yaşayacak. Sarı-Lacivertliler, bu parayı 10 numara ve stoper transferinde harcayacak. UEFA ile yapılan anlaşma gereği Fenerbahçe Kulübü'nün bu sezon maksimum 20 milyon Euro zarar etmesi gerekiyor.

PORTEKİZLİ'DEN DUYGUSAL MESAJ
Nani, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, "Böyle büyük bir takımda, bir o kadar coşkulu ve tutkulu taraftarların önünde futbol oynadığım için Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum. Her şey için teşekkürler büyük F.Bahçe camiası." ifadelerini kullandı.