Büyük düğüm çözülüyor

Yönetimin yarısı Riekerink’le yola devam etmek isterken, diğer yarısı Thomas Schaaf’tan yana oy kullanıyor... Başkan Dursun Özbek ise salı günkü toplantıya kadar Fatih Terim’i ikna etmenin yolunu arayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2016 Güncelleme 25 Haziran 2016, 00:48
Büyük düğüm çözülüyor

İÇİNDEKİLER

Geçen sezonu 4 teknik adamla tamamlayan Galatasaray'da yeni hocanın kim olacağı konusu belirsizliğini koruyor... Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu çok büyük bir ihtimalle bu konunun salı günkü toplantıda karara bağlanacağını söyledi. Alınan bilgilere göre yönetimde tam bir ikiyi bölümle söz konusu. Yönetimin yarısı, takıma Türkiye Kupası'nı kazandıran Jan Riekerink'le yola devem edilmesini istiyor. Diğer yarısı ise daha önce ön anlaşma imzalanan Alman teknik adam Thomas Schaaf'ın göreve getirilmesinden yana. Başkan Dursun Özbek'in gönlü ise Fatih Terim'de... Özbek salı günkü yönetim toplantısına kadar tecrübeli hocayı ikna etmenin yollarını arayacak. Fakat gelen son bilgilere göre Terim, Milli Takım'da kalmaya çok yakın.

KİMSENİN TERİM'İ İSTEMEME LÜKSÜ OLAMAZ
Levent Nazioğlu kimsenin Fatih Terim'i istememe gibi bir lükse sahip olamayacağını belirterek, "Kulübümüzde teknik adam olarak 8 sezon görev almış ve 6 şampiyonluk yaşamış. Birçok önemli başarıya imza atmış sembol bir isim" ifadesini kullandı. Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Nazifoğlu, "Gerçekten hummalı bir çalışma yapıyoruz. Şu anda birçok alternatif isim var. Adaylarla görüşülüyor" dedi.

HERKES SALIYA KiLiTLENDi
Galatasaraylı taraftarlar salı günü yapılacak kritik zirveye kilitlenmiş durumda... Sosyal medyada konu hakkında yorum yapan taraftarlar, takımın mutlaka tecrübeli bir hocaya teslim edilmesini istiyor.