Beşiktaş’ta kaleciler cepleri fena yakacak

Beşiktaş’ın yeni transferi Fabricio ile birlikte Tolga Zengin ev Boyko için toplam 3.3 milyon Euro ödeme yapılacak. Bu da bütçeyi çok zorlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2016 Güncelleme 24 Haziran 2016, 00:00
Beşiktaş’ta kaleciler cepleri fena yakacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta üç kaleciden birinin tribünde oturması hayli pahalıya patlayacak. İspanyollar'ın iddiasına göre yeni transfer Fabricio, ilk yıl 1.1 milyon euro, ikinci yıl 1.2 milyon euro, son yılda ise 1.3 milyon euro ödeyecek. Beşiktaş'ın diğer yedek kalecisi Boyko ise bu sezon 900 bin euro'ya oynayacak. Sözleşmesi otomatik olarak uzayan Tolga Zengin'in bu sezon cebine girecek rakam ise 1.3 milyon euro. Beşiktaş'ın kasasından bir tanesi tribünde oturacak üç kaleci için toplam 3.3 milyon euro ödeme yapacak. Bu da Beşiktaş Yönetimi için ister istemez çok büyük bir külfet oluşturacak.

SİNAN BOLAT ÖRNEĞİ
G.Saray'da iki sezon önce birinci yedek olarak bekleyen Sinan Bolat'ın 1 milyon euro'luk maaş büyük tepki çekmişti. Fakat bu kez tribünde oturacak 3'üncü kalecisi için en az 900 bin euro ödeyecek.

TOLGAY&VELi KALACAK!
Beşiktaş' ta Tolgay Arslan ve Veli Kavlak'ın kesin olarak takımda kalacağı ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi'nin dün yaptığı görüşmede 2 futbolcunun takımda tutulmasına karar verdi.

GÜNEŞ ÇOK İSTEDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yönetimden 2 futbolcudan yeni sezonda yararlanmak istediği bu nedenle yeni sezonda kalmaları yönünde görüş birliğine varıldığı öğrenildi.