Kartal'a sürpriz tangocu

Beşiktaş sol bek arayışlarında San Lorenzo’da oynayan Arjantinli oyuncu Emanuel Mas’ı ilk sıraya aldı. 27 yaşındaki yıldız 3 sezondur aynı takımda forma giyiyor. Bu sezon 11 maçta oynayan Mas hava toplarındaki etkili performansıyla göz kamaştırıyor. Arjantinli yıldıza Şenol Güneş'in de onay verdiği öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2016 Güncelleme 31 Mayıs 2016, 01:35
Kartal’a sürpriz tangocu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transferde rotayı Arjantin'e çevirdi. Siyah- Beyazlı yönetimin San Lorenzo'nun sol beki Emanuel Mas'a talip olduğu öne sürüldü. Yönetim stoper arayışlarının yanı sıra sağ ve sol bek için girişimlerde bulunurken bir flaş iddiada Arjantin'den geldi. Gelecek ve gidecek isimlerle ilgili her gün farklı isimler ortaya atılırken, Beşiktaş'ın sol bek mevki için Emanuel Mas'a talip olduğu iddia edildi. San Lorenzo'da forma giyen Mas'ın sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. Beşiktaş'ın bonservissiz olarak kadrosuna katmayı planladığı Mas'ın Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı kaydediliyor. 27 yaşındaki tecrübeli sol bek, 1.83 boyunda ve 3 sezondur San Lorenzo'da forma giyiyor. Mas, hava toplarındaki etkili performansı ve süratiyle dikkat çekiyor.

MAS GEÇEN SEZON 11 MAÇTA FORMA GİYDİ
Emanuel Mas 2015'de 56 resmi maçta 2 gol, 7 asistle oynadı. Arjantinli, bu yıl da 11 maçta takımındaki yerini aldı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de Mas'ı istediği ve yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi. Mas'ın dışında daha önce gündeme gelen ve bonservisi elinde olan Kamerunlu futbolcu Henri Bedimo defterinin kapanmadığı öne sürüldü.