Kaminski geliyor

Trabzonspor’un gündeminde olan Polonyalı stoper Kaminski, Polonya basınına “Trabzonspor’un benimle ilgilenmesi gurur verici” dedi. Lech Poznan kulübünün taraftarları da başarılı stoper için veda videosu yayınladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2016 Güncelleme 27 Mayıs 2016, 00:27
Kaminski geliyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un gündeminde yer alan Polonyalı savunma oyuncusu Marcin Kaminski, bordo-mavili formayı giymek için sabırsızlanıyor. Polonya basınına konuşan 24 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor'un kendisiyle ilgilendiğini doğrulayarak, "Şu an görüşmeler devam ediyor. Ancak Trabzonspor'un benimle ilgilenmesi heyecan verici" dedi. Geçtiğimiz sezon Lech Poznan ile 35 maç oynayan ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncuyla ilgili olarak Polonya kulübünün taraftarları da veda videosu yayınladı. Trabzonsporlu yöneticiler ise Kaminski'nin transferiyle ilgili net açıklama yapmazken bu futbolcunun tnansferinin an meselesi olduğu öğrenildi.

BONSERVİSİ ELİNDE ÜCRETİ DE ÇOK UYGUN
Bonservisi elinde olan Polonyalı futbolcunun Bordo- Mavili kulüpten alacağı yıllık ücret de çok uygun. Kaminski yıllık 350 bin Euro ücretle Trabzonspor forması giymeye hazır. Başarılı stoper ile ilgili olarak 1 hafta içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.