Fener'e Shakhtar modeli!

Rumen teknik adam, Fenerbahçe’nin başına geçerse, Shakhtar’da büyük başarı sağlayan projeyi hayata geçirecek. Brezilya futbolunun genç yetenekleri, Sarı-Lacivertli takıma kazandırılacak. Luce'nin kadroya katmak istediği Brezilyalı yıldızların listesini de yönetime sunduğu belirtiliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2016 Güncelleme 13 Mayıs 2016, 01:47
Fener’e Shakhtar modeli!

İÇİNDEKİLER

Pereira ile yolları yolları ayırıp takımın başına Mircea Lucescu'yu getiren Fenerbahçe, transferde rotasını belirledi... Rumen hocanın göreve başlaması durumunda, Shakhtar Donetks'te büyük başarı sağlayan Brezilya projesini Fenerbahçe'de de uygulayacağı öğrenildi. Ukrayna ekibine Fernandinho, Willian ve Douglas Costa gibi yıldızları genç yaşta çok uygun rakamlara transfer eden Lucescu, ardından bu isimleri astronomik rakamlara Avrupa'nın dev kulüplerine satmıştı. Bu şekilde hem sürekli bir sportif başarı hem de ekonomik istikrar sağlanmıştı. Brezilya pazarına çok hakim olan Luce'nin Fenerbahçe yönetimi ile yaptığı pazarlıklarda, alınması gereken genç Sambacılar'ın listesini verdiği öğrenildi.

İMZA ATILIR ATILMAZ HAREKETE GEÇİLECEK
Alınan bilgilere göre Atletico Mineiro'nun sol beki Douglas Santos, Santos'un 10 numarası Lucas Lima, Sao Paulo'nun stoperi Rodrigo Caio ve Corinthians'ın golcüsü Luciano Neves, Rumen teknik adamın yeni gözdeledi. Fenerbahçe yönetimi, Lucescu'yu takımın başına getirir getirmez vakit kaybetmeden Brezilyalı yıldızların transferi için düğmeye basacak.