Kaçan balık ben Arfa!

Barcelona ile anlaşma sağlayan Fransız yıldızın sezon başında yıllık 900 bin Euro’ya Galatasaray’a transferi veto edilmiş

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2016 Güncelleme 12 Mayıs 2016, 00:00
Kaçan balık ben Arfa!

İÇİNDEKİLER

Bu sezon lig ve Avrupa'da büyük bir hüsran yaşayan Galatasaray'la ilgili şok bir gerçek daha gün yüzüne çıktı. Fransa Ligi'nde Rennes forması altında gösterdiği müthiş performansla tüm dünyada ses getiren ve önceki gün Barcelona ile anlaşan Hatem Ben Arfa'nın Galatasaray'a istenmediği ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre sezon başında Newcastle United'tan ayrılan Fransız futbolcunun menajeri Sarı-Kırmızılı yönetimle temasa geçti. Bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcunun yıllık sadece 900 bin Euro karşılığında 3 yıl sözleşme imzalaması gündeme geldi. Fakat Galatasaray yönetimi ve o dönemki teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Hatem Ben Arfa'nın gelişini veto etti.

CİMBOM İSTEMEDİ, BARCELONA KAPTI
Ardından Rennes ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Ben Arfa kariyerinin altın sezonunu geçiriyor. 17 gol ve 5 asistlik bir performans sergileyen Fransız futbolcu önümüzdeki sezon çok büyük bir ihtimalle Barcelona'nın formasını giyecek. Ben Arfa'nın Euro 2016'da yer alması da bekleniyor. Galatasaray yönetiminin imza attığı bu transfer başarısızlığına taraftarların tepkisi merak ediliyor.