Önce alkış sonra dayak

Trabzonspor taraftarı önce Nani ve M.Topal’ı alkışladı. Bir taraftarın Nani’nin formasını alması bir anda fitili ateşledi. Önce tribünde bulunan direk yıkıldı. Ardından bir taraftar çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı maç yarıda kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2016 Güncelleme 25 Nisan 2016, 01:59
Önce alkış sonra dayak

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaya yine olaylar damga vurdu. Trabzonspor taraftarı Nani'nin 3. golünden sonra Sarı- Lacivertli futbolcuyu alkışladı. Nani'nin golünü alkışlayan Trabzonspor taraftarları Hami Mandıralı'yı istifaya davet etti. Bu arada dakikalar 70'i gösterirken oyundan alınan Mehmet Topal'ı bir grup Trabzonspor taraftarı alkışlarken bir grup taraftar ise ıslıkladı. Bu arada Nani'nin formasını alan bir taraftar daha sonra formayı aldığı için dövüldü ve dışarı atıldı. 85. dakikada kaleci Onur'un koruduğu kalenin arkasındaki taraftarlar bir anda tribünde bulunan direği yıktı. Daha sonra taraftarlar içeri girdi ve maç yarıda kaldı. İlk olarak Onur Kıvrak'a tepki gösteren taraftarları güvenlik güçleri durdurmaya çalıştı. Sahaya atılan koltukların ve yabancı maddelerin temizlenmesinin ardından mücadele yeniden başladı. Ancak daha sonra bazı öfkeli taraftarlar sahaya atladı.

GÜVENLİK OLAYLARI YATIŞTIRMAKTA ZORLANDI
Sahaya atlayan bir taraftar çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı. Hakem Bülent Yıldırım arkadaşlarını ve futbolcuları soyunma odasına yönlendirirken güvenlik güçleri sahaya atlayanları durdurmaya çalıştı. Bu sırada saha içindeki koşuşturma sırasında bir izdiham yaşandı. Bu arada bir Trabzonsporlu taraftar bayrak direğinde yer alan Fenerbahçe bayrağını söktü. Yaşanan gelişmelerin ardından tribünler yavaş yavaş boşaltılmaya başlandı. Bu sırada güvenlik güçleri olayları yatıştırdı.

İŞTE MAÇI TATİL EDEN AN
Karşılaşmanın 89. dakikasında kendini taraftar olarak gören bir kişi sahaya atlayarak çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı. Neye uğradığını anlamayan Bayarslan bir anda kendini yerde vurdu.


BAYRAĞI BİLE İNDİRDİLER
Trabzonspor'da
maç yarıda kaldıktan sonra istenmeyen sahneler yaşandı. Bir Trabzonspor taraftarı bayrak direğine tırmanarak Fenerbahçe bayrağını indirdi. Fenerbahçe bayrağını indirdiği sırada şov yapan Bordo-Mavili taraftar bu sırada tribünlerden büyük alkış aldı.



FORMA İSTEYENE DE SALDIRDILAR
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda gecenin kuşkusuz en dikkat çekici olayı bir taraftarın Luis Nani'nin formasını alarak tribündeki yerine oturmasıydı. VIP tribününe oturan taraftar daha sonra Trabzonsporlu taraftarların baskısıyla karşılaştı. Bordo- Mavili taraftarlar önce formayı elinden aldı. Daha sonra taraftarı dışarı attı.




YILDIRIM PENALTIYI ES GEÇTi!
Trabzonspor'da Özer Hurmacı'nın 36. dakikadaki şutu ceza sahası içinde Hasan Ali'nin koluna çarptı. Bülent Yıldırım, 'Devam' dedi.



ONUR TRABZON'U BIRAKTI
Önce üzerindeki formayı çıkaran tecrübeli kaleci, daha sonra teknik direktör Hami Mandıralı'ya, "Benden bu kadar, bırakıyorum" işaretini yaptı; ardından da formayı saha kenarına bıraktı. Onur, son olarak eldivenlerini de yere bırakıp soyunma odasına gitti. Kaptanın bu hareketi, "Trabzonspor'u bıraktı" olarak yorumlandı.



HAKEMDE KORKULACAK BİRŞEY YOK
89.
dakikada taraftardan darbe alarak kendini yerde bulan ve yerde de darbe alan Volkan Bayarslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Soyanma odasında hakeme müdahale edildi.

2007'NİN BİR BENZERİ YAŞANDI
Trabzon-F.Bahçe maçının son dakikasında taraftarların sahaya girerek, maçın iptaline sebep olması akıllara 2007'de yaşanan olayları getirdi. Trabzon-Sivas maçının son bölümünde taraftarlar sahaya girmiş ve maç tamamlanamamıştı.