Ya Lucescu ya Yanal

Cimbom, yeni sezonda takımı teslim edeceği ismi ararken adaylar arasında öne çıkan isimler Mircea Lucescu ve Ersun Yanal. Başkan Dursun Özbek’in açıklamaları şaşırttı. 4 hoca adaylarının olduğunu söyleyen Özbek, Ersun Yanal için, "Beğendiğim bir teknik adam. Türkiye'nin en iyi hocalarından biri" dedi. Gözler Luce ve Yanal'a çevrildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2016 Güncelleme 22 Nisan 2016, 01:41
Ya Lucescu ya Yanal

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yeni sezon için teknik direktör arayışlarına hız verdi. Başkan Dursun Özbek, önümüzdeki hafta teknik adam konusunda somut gelişmeler yaşanacağını belirterek listelerinde olan 4 aday ile temasları olduğunu dile getirdi. Sarı- Kırmızılı yönetimin hoca adayları arasındaki ilk ismin Lucescu olduğu ve Rumen hoca ile bu kez önemli ilerlemeler sağlandığı öğrenildi. Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lucescu'nın Sarı-Kırmızılı yönetime "Sevilla maçı sonrası görüşelim" cevabını verdiği ortaya çıktı. Ancak başkanın dün Ersun Yanal ile söyledikleri şaşırttı. Tecrübeli hoca için övgü dolu sözler sarf eden Özbek, "Beğendiğim bir teknik adam. Türkiye'nin iyi hocalarından biri" ifadelerini kullandı. Gözler Rumen hoca Lucescu ve Ersun Yanal'a çevrildi.

İKİ HOCANIN DA ALTERNATİFLERİ HAZIR
Galatasaray Yönetimi Lucescu ve Ersun Yanal'da sorun yaşaması halinde 3 alternatif isim üzerinde duruyor. Bunlardan birinin Lucien Favre diğerinin ise Hein Vanhaezebrouck olduğu belirlendi. Galatasaray Yönetimi'nin bu isimlerle de dirsek temasında olduğu ancak Lucescu ve Ersun Yanal ile görüşmelerini sonlandırmadan bu isimlere yönelmeyeceği öğrenildi. Galatasaray taraftarı da yeni gelecek hocayı merakla bekliyor.