Löw’e çılgın teklif

Löw’ün, “Alman Milli Takımı’nda yeterince görev yaptım. Avrupa’da bir takım çalıştırmak istiyorum” demesi Fener’i harekete geçirdi. Sarı-Lacivertliler önümüzdeki günlerde Alman hocaya 4 milyon Euro'dan 3 yıllık müthiş bir sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2016 Güncelleme 22 Nisan 2016, 01:40
Löw’e çılgın teklif

İÇİNDEKİLER

Alman Milli Takım'nı çalıştıran Joachim Löw'ün ülkesinde yaptığı açıklamalar Fenerbahçe Yönetimi'ni harekete geçirdi. Löw'ün "10 yıldır Alman Milli Takımı'nda görev yapıyorum. Artık Avrupa'da bir takım çalıştırmak istiyorum" demesi Fenerbahçeliler'i heyecanlandırırken, Başkan Aziz Yıldırım da tecrübeli teknik adamı getirmek için kolları sıvadı. Alman Milli Takımı'nda yılda 2.7 milyon Euro kazanan Löw'e Fenerbahçe'nin 4 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif edeceği belirlendi. Toplam 12 milyon Euro'luk teklife Löw'ün vereceği yanıt merakla bekleniyor. Fenerbahçe'nin şampiyonluk ve Avrupa'daki başarı kriterlerine göre de ekstra bonuslar önereceği iddia edildi. Başkan Yıldırım lig bitmeden Löw'le bir araya gelecek.

MENAJERLİĞİNİ HARUN ARSLAN YAPIYOR
2018 yılına kadar Alman Milli Takımı ile sözleşmesi olan Löw'ün eğer Fenerbahçe ile anlaşması halinde Euro 2016 sonrası görevi bırakabileceği ifade edildi. Fenerbahçe gerekirse Alman Futbol Federasyonu'na bir miktar tazminat ödemeyi de teklif edecek. Önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmede Löw'ün menajeri Harun Arslan da hazır bulanacak. Alman hocanın da Fenerbahçe'ye çok sıcak baktığı ifade ediliyor.