Beni kızdırmasınlar 10 yıl daha kalırım

Tribünlerde rant çeteleri var. Onları tek tek emniyete vereceğiz. Benim kafamı kızdırmasınlar 10 yıl daha burada kalırım... Daha 5 hafta var. Biz şampiyon olursak o bağıranlar ne yapacak. G.Saray büyük kulüptür. Beşiktaş maçında çıkar oynar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2016 Güncelleme 19 Nisan 2016, 01:55
Beni kızdırmasınlar 10 yıl daha kalırım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün gündem sarsacak açıklamalar yaptı. Sarı-Lacivertli taraftarların futbolcuları yuhalaması ve yönetimi protesto etmesine değinen Yıldırım, "Benim kafamı kızdırmasınlar 10 yıl daha gitmem" dedi. İşte Yıldırım'ın çarpıcı açıklamaları: Tribünlerde içeriye el uzatanlar var, bilet verip el uzatanlar var, otobüs tutup el uzatanlar var. Dün (Pazar) akşam kameraları izledim, herkesi gördüm. Bir yıldır tribünlerle ilgili bir müdahalem olmadı. Rant çeteleri var. Siyasi ve maddi rant, ikisi de var. Bunlarla ilgili çalışmaya başladık. Emniyete bütün elebaşlarını suç duyurusu yaptık. Bu tribünlere alkollü gelmeyi engelleyeceğim. Dışarıda cinayet oluyor. Yalnız bir kişinin yaralanmasıyla bunlar geçiştirilmez. Bu gruplar içinde rant mücadelesi var. İnsanların başına birşey gelmeden güvenlik güçleri önlem alsın.

TERÖR YÜZÜNDEN YABANCI OYUNCULAR KORKUYOR
F.Bahçe yönetimi sezon başında gereken her şeyi yapmış, oyuncuları transfer etmiş. Şampiyon olmak bu kadar önemli mi? Takım iyi oynar, kötü oynar. Aziz Yıldırım istifa dersin ama daha maç başlamadan başlıyorsun. Van Persi'ye Nani'ye ''yuh''. Biz onlar gelsin diye ne kadar uğraştık biliyor musun? Sen evinde uyuyordun. İstanbul'da bomba patlayacak diyorlar, yüzde 50'niz sokağa çıkmıyor. Yabancı oyuncuların çoğu terörden dolayı kendilerini veremiyorlar.

GALATASARAY BÜYÜK KULÜPTÜR... ÇIKAR OYNAR!
Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilgili soru soruyorsunuz, bunlar basit, bunları aşmamız lazım. Galatasaray Kulübü büyük camiadır, Beşiktaş maçı gelince onlar da onunla ilgili konuşmalarını, görüşlerini beyan ederler. Derler mi 'Biz yenileceğiz, yenilelim' diye. Ama 5-6 hafta var, işte bizim maçta böyle oldu onlar da öbür maçta tersini yapacak, Beşiktaş'a kolaylık sağlayacak. Böyle bir şey olamaz. Osmanlıspor geldi bizim maçta iyi oynadı, berabere kaldık.

ŞAMPİYON OLURSAK BAĞIRANLAR NE YAPACAK!
Beşiktaş maçında iyi oynamayacaklarının garantisi mi var? Bizim maçtan önce kendi oyuncularına size şike teklif eden var mı diye sormuşlar. Öyle bir şey çıkmadı kamuoyunda, belki de bir önlemdi bu düşünceleri. Beşiktaş maçından önce de bunların aynısını yaparlar, çıkarlar oynarlar. Biz Osmanlı'ya Konya'ya, Galatasaray'a puan kaybettik, Beşiktaş bu 3'üyle de oynayacak. Daha 5 maç var. Fenerbahçe şampiyon olursa, dün yapanlar ne söyleyecek?

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SORUNU PARALEL YAPI VE TERÖR
Türkiye'nin kötü günlerden geçtiğini dile getiren Aziz Yıldırım, iki konuya dikkat çekti... Paralel Yapı ve terör... Yıldırım "Türkiye'de dün dündür bugün bugündür politikaları devam ediyor. Türkiye'nin iki sorunu var. Birisi terör diğeri paralel yapı sorunu. Türkiye kötü günlerden geçiyor. Yine gözaltılar var. Diğeri de batıya yayılan terör meselesi. Bu iki çok önemli konu varken bizlerin sporda başarı ve başarısızlıkta konuşmak gibi bir hakkımız olmamalı" diye konuştu.

PARALEL YAPI TEHDİDİ!
Aziz Yıldırım, "En önemli konu terör dedik. Terörle ilgili devletin alacağı her kararda bize düşen ne varsa yerine getiririz. Paralel yapıda da aynı şekilde. Ben terör kadar paralel yapının da bu ülke için tehlike olduğunu söylüyorum. Çünkü askeri ihtilal var, sivil ihtilal var. Askeri sivil hayata döndürebilirsiniz ama sivil ihtilalleri gönderemezsiniz" dedi.

TÜRKİYE'Yİ KORUMALIYIZ
Yıldırım sivil darbelere dikkat çekerek, "Bugüne kadar bu sivil hareketin başbakanı, bakanları, müsteşarları devlet kuruluşlarının kimler olduğu belli olması gerek ki; böyle bir hareket hazırlıyorlarsa bunları kendileri tespit etmişlerdir. Bunların tespit edilerek kamuoyuna da deklere edilmesi lazım. Hepimizin el birliğiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşayabilmesi için bunlarla mücadele etmemiz lazım" diye konuştu.

CANER&GÖKHAN İSTERSE GİDEBİLİR!
Caner ve Gökhan hakkında da konuşan Yıldırım, "İsteyen istediği yere gider. Kulüpler bütçelerini yeniden düzenlemeli. Şartlarımız bu. Daha iyi şartla buluyorlarsa gitsinler. Caner ve Gökhan'ın aldığı para Avrupa ayarında 5. Bu oyuncularla Trabzon maçından sonra konuşmaua başlayacağız. Anlaştıklarımız kalacak. Acelesi de yok. Tümer Metin, Beşiktaş'ın kaptanı değil miydi? Olabilir yani. Profesyonel oyuncular." ifadelerini kullandı.

CANER 1-2 GÜN SONRA!
Caner Erkin hakkında da açıklama yapan Aziz Yıldırım, "Bugünkü (dün) yönetim toplantısı öncesi Pereira'nın düşüncesini sordum. O da bir iki gün düşüneyim demiş. Caner Erkin'in durumu 1-2 gün sonra netlik kazanacak" dedi.

YILDIRIM'DAN BARCELONA ÖRNEĞİ!
"Futbol takımımıza ben güveniyorum. İspanya Ligi'nde Barcelona 3 hafta önce 9 puan öndeydi. Şimdi Atletico Madrid'le eşit, Real'le 1 puan fark var. Bizde de olmaması için bir neden yok. Son maça kadar şampiyonluğu kovalaşyacağız. Bu nedenle şampiyon sezonun son maçında belli olur."

TERRANEO PESONELDİ!
Terraneo için konuşacak bir şey yok. Kulübe bir personeldi aldım, personeldi ayrıldı. CEO kulüplerde zor. Ancak şirket olan yapıda kurumsallaşma olur. Siz istiyorsunuz, bir adam 30 sene kalsın. Kimse öyle sıkıntıya giremez.

SENİ KİMSE SEÇMEZ!
Bir başkan adayı çıkıyor bizden. 15 senedir başkan olamadı. Ya sen başkan olamazsın. Sen Fenerbahçe'yi mahkemeye vereceksin. Bu delege seçmez seni. Başkan olmak isteyen iki konuda söz verecek. Biri üniversite. Diğeri Gebze projesi...

NANİ'Yİ ANCAK TV'DEN İZLERLER
Luis Nani gibi bir yıldızı sezon başında kadromıza kattık. Ama son lig maçında onu yuhalayanlar oldu. O yuhalayanlar Nani'yi şimdi nerde izlemişler acaba. Sadece televizyondan izlemişler!