Töre'ye son bir şans

Yönetim ameliyat olduktan sonra eski kulüp doktoru Karanlık ile fotoğraf çektirip bunu paylaşan Gökhan Töre'ye geçici af getirdi. Beşiktaş kalan 8 maçı düşünerek Gökhan'a bir ceza uygulamayacak. Ancak iyi bir performans gösteremezse yollar ayrılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2016 Güncelleme 30 Mart 2016, 00:00
Töre’ye son bir şans

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta yönetim Gökhan Töre konusunda şimdilik geri adım attı. Başkan Fikret Orman Gökhan Töre'ye Almanya'da olduğu ameliyatın ardından eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'la çektirdiği fotoğrafı paylaşması nedeniyle büyük bir tepki göstermişti. Ardından yöneticilerle yaptığı değerlendirmede bu oyuncuyla sezon sonu yolların ayrılmasına karar vermişti. Siyah-Beyazlı yönetim olayın biraz soğumasının ardından Gökhan Töre'nin durumu hakkında yeniden bir değerlendirme yaptı. Başkan Fikret Orman'ın, "Gökhan'ın yaptığı affedilecek bir durum değil. Tam şampiyonluk potasına girdiğimiz bir dönemde bunu yapmasını anlamak mümkün değil. Ancak kalan maçlarda ona ihtiyacımız olacak. Şu anda öfkeyle kalkıp zararla oturmamalıyız. Prensiplerimizden ödün vermek doğru değil. Ancak Gökhan'a son bir şans daha verilmesinden yanayım" dediği belirlendi.

GÖKHAN'A ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA İHTİYACIMIZ VAR
BEŞİKTAŞLI yöneticilerin Başkan Orman'la aynı düşündüğü ortaya çıktı. Yöneticilerin, "Gökhan gibi bir oyuncu kolay gelmez. Bilinçsizce davrandığı kesin. Ancak onu kazanmamız gerekir. Şampiyonluk yarışında ona ihtiyacımız olacak" dediği belirlendi. Bunun üzerine Gökhan Töre'ye ceza verilmemesi kararı çıktı.