Galatasaray'ın Umut derbisi

G.Saray, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi kenetlendi. Sarı-Kırmızılı futbolcular hem taraftarla barışmak hem de Umut'un acısını bir nebze olsun unutturmak için sahaya çıkacak. Umut'un da oynaması bekleniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2016 Güncelleme 17 Mart 2016, 01:19
Galatasaray’ın Umut derbisi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi mücadelesi herkes için 'umut' olacak. Kötü geçen bir sezon sarı-kırmızılı takım için çıkış maçı olan derbi, taraftarla takımı barıştırabilir. Sezon başından beri sahada istediğini veremeyen sarı-kırmızılı futbolcular, sahaya terör saldırısında babasını kaybeden Umut Bulut için çıkacaklar ve Fenerbahçe maçında 'umut' için oynayacaklar.

UMUT OYNAYACAK
Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden babası Kemal Bulut'u geçtiğimiz gün toprağa veren Umut Bulut'un büyük bir fedakarlıkta bulunacağı öğrenildi.

TAKIMDA FORVET KALMADI
Milli oyuncunun takımının hafta boyunca gerçekleşecek antrenmanlarına katılacağı belirtilirken, pazar günü TT Arena'da oynanacak Fenerbahçe derbisinde ise sahada olacağı ifade edildi. Burak Yılmaz'ı Çin'e gönderen sarı-kırmızılıların forvet hattında Umut Bulut, Lukas Podolski, Sinan Gümüş ve Volkan Pala bulunuyor.