Kimse babamın oğlu değil

Üst üste gelen mağlubiyetler ve oyuncu tercihleri yüzünden eleştiri oklarının hedefinde bulunan Trabzonspor Teknik Direktör Hami Mandıralı, sonunda isyan etti: "Hiçbir oyuncum arasında ayırım yapmıyorum. Formayı hak eden giyer"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2016 Güncelleme 10 Şubat 2016, 00:59
Kimse babamın oğlu değil

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un başında çıktığı 3 maçta 3 mağlubiyet alan Hami Mandıralı, kadro tercihleri ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle camiadan sert eleştiriler aldı. Takımın üzerindeki kara bulutları dağıtmak için uğraştıklarını belirten Mandıralı, oyuncu tercihleri konusundaki eleştirilerle ilgili olarak da sert ifadeler kullandı. Bordo-Mavili teknik adam, "Oyuncuların hiç biri babamın oğlu veya ahbabım değil. Antrenmanlarda kim mental ve performans olarak hazır görünüyorsa formayı ona veriyorum. Kimseye ayırım yapmıyorum. Zor bir süreçten geçiliyor. Ben Trabzonsporlu'yum. Burada hiçbir oyuncuya ayırım yapılmaz. Biz forma vermiyoruz oyunculara. Formayı isteyen sahada savaşır. Biz de değerlendirmemizi yaparız ve kadroyu ona göre kurarız. İsimler değil hak eden oynar" diye konuştu.

KULÜPTEN HAMİ MANDIRALI'YA TAM DESTEK GELDi
Öte yandan Hami Mandıralı'ya yönetimden tam destek geldi. Kulüp basın sözcüsü Asım Örem, "Hami hoca göreve geldiği günden bu yana birçok şanssızlık yaşadı. Hastalıklar, sakatlıklar oldu. Bunun herkes farkında, biz farkındayız. Taraftarlarımızın da farkında olması gerekiyor. Alınan kötü sonuçları Hami hocaya endekslemeyi kesinlikle doğru bulmuyoruz. Şanssızlıklar yakamızı bırakmadı. İnşallah en kısa zamanda toparlanacağız" dedi.