Üçünü de götür burak!

Burak Yılmaz'ın Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olmasının ardından G.Saraylı taraftarlar "Bir iyilik daha yap Burak. Umut, Sabri ve Semih'i de götür" deyip 3 futbolcunun çekik gözlü resmini kullandılar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2016 Güncelleme 07 Şubat 2016, 00:00
Üçünü de götür burak!

İÇİNDEKİLER

Ara transferde West Ham'lı olacağı iddia edilen ancak sürpriz bir şekilde Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz, Galatasaraylı taraftarları ayağa kaldırdı!

SANAL ALEM ÇILDIRDI
Burak Yılmaz'ın Çin ligine transfer olmasından sanal alemde caps'leri ve esprileri patlatan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, "Burak Yılmaz Çin'e gitmiş. Giderayak bize bir iyilek yapsa. Umut, Bulut, Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya'yı da götürse" dediler ve ardından bu 3 futbolcuların fotofrafları- nı çekik gözlü hale getirip yayınladılar. Sarı-Kırmızılı taraftalranı bu paylaşımları sanal alemde büyük ilgi gördü. Burak Yılmaz dışında, Umut, Sabri ve Semih Galatasaraylı taraftarların eleştirilerine uğrayan futbolculardandı.



HAKSIZLIK YAPMAYIN!
Burak Yılmaz'
ın Çin ligine transfer olmasının Galatasaray için kazanç olduğu savunanlar olduğu gibi Burak'a haksızlık yapıldığını, kazanılan şampiyonluklarda imzası olduğunu söyleyenler de vardı.