Şike kapışması!

Aziz Yıldırım'dan sonra Mahmut Uslu da çok sert konuştu... Uslu "G.Saray bir yıldızı Beşiktaş'a iade etsin... Çaldıkları şampiyonluklar bir yıldız ediyor" dedi. Galatasaray yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm ise "Yıldırım tertemiz, şaibesiz şampiyonlukları sindiremiyor. Talcid kullansın iyi gelir" diye karşılık verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2016 Güncelleme 07 Şubat 2016, 01:18
Şike kapışması!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki söz düellosu yeniden alevlendi. 4-2 kaybedilen Antalyaspor maçının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in "Şike de yapmadık. 8 de yemedik" sözlerine cevap olarak "Galatasaray Başkanı, '8 yemişler filan, şikeden dolayı' demiş. Cahilce konuşmalar bunlar. Bir kere Finansal Fair-Play'de böyle olaylar yok. Doğru yapmamışsanız ceza alırsınız. Fenerbahçe şike yapmadı. Şikenin en kralını Galatasaray yapmıştır. Ankaragücü 8-0, Malatya'ya giden arabalar... Yargıtay onayladıktan sonra hem ben hem Fenerbahçe olarak, TFF ve UEFA'daki kurumlar hakkında davalar açacağız" ifadelerini kullandı. Mahmut Uslu da "Galatasaray bir yıldızı Beşiktaş'a iade etsin. Çaldıkları şampiyonluklar o kadar ediyor" diyerek sanal alemden başkanına destek verdi.

GALATASARAY'DAN 'TALCID'Lİ CEVAP GELDİ...

Fenerbahçe cephesinden bu açıklamalar gelirken, Galatasaray'dan cevap gecikmedi. Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Ural Aküzüm, twitter üzerinden "TERTEMİZ, ŞAİBESİZ şampiyonluğu sindirmek zor... Sindirime Talcid iyi gelir" şeklinde cevap geldi. İki kulüp arasındaki düellonun devam edip etmeyeceği ise merak konusu.

YILDIRIM İLE USLU 80-90'LI YILLARA ATIF YAPTI
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Genel Sekreter Mahmut Uslu, özellikle 1986/87 yılındaki ve 90'lı yılların başında Galatasaray'ın şampiyonluklarına atıf yaptı. Malatyaspor'a teşvik için gönderilen otomobiller ile Beşiktaş'ın efsane başkanı Seba'nın "Şerefli ikincilikler" sözü o dönem çokça dillendirilen şeylerdi.

GALATASARAY CEPHESİNDEN MİSİLLEME!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun açıklamaları Galatasaray yönetimi ve taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı. Yönetimden ilk tepki Ural Aküzüm'den geldi. Aküzüm, twitter hesabından "TERTEMİZ, ŞAİBESİZ şampiyonluğu sindirmek zor... Sindirime Talcid iyi gelir" diyerek Fenerbahçeliler'i kızdırdı.

BEŞİKTAŞLILAR FENER'DEN YANA
Fenerbahçe cephesimnden 1. ağızlardan Galatasaray'a yönelik sözler Sarı-Kırmızılılar'ı kızdırırken, Beşiktaşlılar sanal alemde verdikleri tepkilerle Fenerbahçe Başkanı ve genel sekreterine hak verdiler.

ŞAİBESİ OLMAYAN BEŞİKTAŞ'TIR!
Geçmişte Beşiktaş'ın şampiyonluklarının çalındığını iddia eden Siyah-Beyazı taraftarlar, "Malatyaspor'a giden otomobilleri kim inkar ediyor. Beşiktaş o dönem tertemiz ikincilikler kazandı. Şaibesi olmadan şampiyon olan tek takım Beşiktaş'tır" yorumlarında bulundular.