Falcao için kritik hafta

Fenerbahçe uzun süredir gündeminde olan Falcao için Monaco ile bu hafta içinde görüşmelere başlayacak. Sarı-Lacivertli yönetim Kolombiyalı golcünün dışında orta sahaya takviye yapmak için 2 oyuncuyu listeye aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2015 Güncelleme 14 Aralık 2015, 00:00
Falcao için kritik hafta

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Falcao için bu hafta içinde resmen düğmeye basıyor. Sarı-Lacivertli yönetim Chelsea'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Fransız kulübü Monaco'da bulunan Kolombiyalı futbolcu için görüşmelere resmen başlayacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın çok istediği ve Teknik Direktör Pereira'nın da takımda görmeyi istediği Falcao için Fransa'da masaya oturulacak. Daha önce başarılı futbolcunun menajeriyle bir görüşme yapılmış ve Falcao'nun menajeri Fenerbahçe'ye, "Falcao uzun bir süredir Chelsea'de mutsuz. Burada kendisini gösterme fırsatı bulamadı. Bu nedenle ayrılmak istiyor. Bonservisi Monaco'da olduğu için kulübüyle görüşmelisiniz. Bizim açımızdan bir sorun yok. Eğer Falcao'nun istediği ücrette uzlaşırsak Fenerbahçe'ye gelir. Fenerbahçe onun için ideal bir kulüp. Rakamda bir anlaşmazlık çıkacağını düşünmüyoruz" cevabını verdi.

ORTA SAHAYA DA BİR TAKVİYE PLANLANIYOR
Fenerbahçe'nin Falcao dışında devre arasında takıma bir orta saha oyuncusu kazandırmak için de harekete geçtiği belirlendi. Ancak transfer edilecek ismin sır gibi saklandığı gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe'nin transfer listesinde adı sır gibi saklanan 2 Brezilyalı futbolcunun olduğu ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli yönetimin devre arasında bu oyunculardan birini transfer etmek için harekete geçmesi bekleniyor. Böylece Sarı-Lacivertiler 2 oyuncuya transfer etmeyi planlıyor.