İntikamı acı oldu

Fener, grupta tek mağlubiyet aldığı Molde'yi yenip rövanşı aldı. Şimdi sırada son maçta Celtic'i yenip Molde'nin elinden grup liderliğini almak var. Vitor Pereira:, "Beraberlik turu getiriyor ancak biz Celtic'i İstanbul'da yenip turu geçeceğiz"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2015 Güncelleme 27 Kasım 2015, 02:07
İntikamı acı oldu

İÇİNDEKİLER

17 EYLÜL'de İstanbul'da Molde'ye karşı şok bir yenilgi alarak gruplara kabus gibi başalayan Fenerbahçe, dün Molde'yi yenerek hem rövanşı aldı hem de grup liderliğini ele geçirmek için fırsat yakaladı. Fenerbahçe son maçta evinde iddiasız Celtic'i yenerse ve Ajax da gruptan çıkma adına Molde'yi evinde devirirse Fenerbahçe grubunu lider olarak tamamlayacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira maçtan sonra yaptığı açıklamada takımın ortaya koyduğu futboldan son derece memnun olduğunu söyledi. Son dakikada Ajax'ın attığı golle Fenerbahçe'nin gruptan çıkma şansını son haftaya bırakması sorulması üzerine "Futbol bu. Bu konuyla ilgili birşey söyleyemem. Ancak 10 Aralık'ta rakibin ne yaptığına bakmadan kazanmak istiyoruz" dedi. Pereira, "Biz buraya kazanmaya gelmiştik ve kazandık. Takımımız her maçta kendini geliştirerek yoluna devam ediyor" dedi.

ŞAMPİYON OLARAK GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ
Pereira, maça yönelik ise "Önde basmaya başladık. Sadece bugüne ait bir durum değil bu, 6 maçtır takımımız her maç üstüne katarak devam ediyor. Ne zaman baskı yapacağımızı biliyoruz. Molde karşısında yağmura rüzgara rağmen iyi oynadık, hak ederek kazandık. Bu gruptan lider çıkmak istiyoruz. Hiç lig sezon ortasında kazanılmaz. Bize gelen eleştirilere sezon sonunda ligde şampiyon olup ve Avrupa'da da iyi yerlere giderek yanıt vereceğiz" diye konuştu.