Gece 02:00'de Ulus'ta dev zirve

Dursun Özbek, Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından, bir süredir görüştüğü Denizli ile bir araya geldi... Kritik zirve, Denizli'nin Ulus'taki evinde gerçekleşti. Saat 02.00'de başlayan görüşmede tecrübeli hoca 1+1 yıllık teklifi kabul etti. Denizli, Ümit Davala'nın yardımcısı olmasına "evet" dedi. Hasan Şaş ise veto yedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2015 Güncelleme 20 Kasım 2015, 02:02
Gece 02:00’de Ulus’ta dev zirve

İÇİNDEKİLER

1 yıl içinde kaldırdığı 3 kupaya rağmen Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray'da Mustafa Denizli sesleri yükseliyor... Sarı-Kırmızılı camiada artık herkes, tecrübeli hoca ile anlaşma sağlandığının resmen açıklanmasını bekliyor. Alınan bilgilere göre Başkan Dursun Özbek, Hamzaoğlu döneminin sona ermesinden sonra Denizli ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin'in de katıldığı görüşme, Denizli'nin Ulus Platin Konakları'ndaki evinde gerçekleşti. Başkan Özbek'in bir süredir temas halinde olan tecrübeli teknik adamla sözleşme şartlarını görüştüğü öğrenildi. Mustafa Denizli'nin 1+1 yıllık sözleşmeye "evet" dediği, sadece bazı detaylar konusunda pürüz yaşandığı ifade edildi. Başarılı hocaya yıllık 2.5 milyon Euro ödeneceği de gelen bilgiler arasında. Görüşmelerin dün de sürdüğü, kısa süre içinde resmi açıklamanın yapılacağı gelen bilgiler arasında.

TUGAY KERİMOĞLU DA ADAYLAR ARASINDA

ULUS'taki kritik zirvede Mustafa Denizli ile birlikte çalışacağı ekibi konusunda da fikir alış verişinde bulunuldu... Tecrübeli teknik adamın Ümit Davala'nın yardımcısı olmasını kabul ettiği belirlendi. Görüşmede Hasan Şaş'ın da ismi gündeme geldi. Fakat Başkan Dursun Özbek'in, Fatih Terim'le çok yakın ilişkiler içinde olduğu için Hasan Şaş'ı veto ettiği belirlendi. Tugay Kerimoğlu'nun da adaylar arasında olduğu ifade edildi.

TAKVİM / ÖZEL