Her oyuncumuzu satabiliriz

"Artık sadece al dönemi bitmiştir. Satacağız , yenisini alacağız, yetiştireceğiz ve onu da satacağız. Beşiktaş 2 oyuncu satacak, 3 oyuncu alacak." "Son 4 yılda yaptığımız transferlere 41 milyon Euro ödedik. Yurtdışında kısa sürede bir pilot takım kuracağız ve oradan da futbolcu alacağız."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2015 Güncelleme 16 Kasım 2015, 00:38
Her oyuncumuzu satabiliriz

İÇİNDEKİLER

Fikret Orman transferdeki yol haritasını açıkladı... Beşiktaş Başkanı Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamada uygulayacakları transfer politikalarına değinerek, "Bundan sonra oyuncu satışlarına yoğunlaşacağız. Artık sadece al dönemi bitmiştir, satacağız, yenisini alacağız, yetiştireceğiz ve onu da satacağız. Beşiktaş bundan sonra böyle bir strateji izleyecek" dedi. Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre gibi transferin gözde isimlerine açık kapı bırakan ve değerini bulması halinde satılabileceğini ima eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Son 4 sezonda 41 milyon Euro bonservis bedeli ödemişiz. Artık Beşiktaş 2 oyuncu satacak, 3 oyuncu alacaktır. Son 4 yılda sadece 41 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek büyük bir başarı elde ettik. Beşiktaş'ta bundan sonra satış dönemi başlamıştır. Kulübün çıkarları için satmayacağımız oyuncu olmaz. Yönetim olarak en doğrusunu yaparız" ifadesini kullandı.

FİKRET ORMAN G.SARAY'A GÖNDERMEDE BULUNDU
Önümüzdeki günlerde de yurt dışında bir takım alacaklarını vurgulayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Orada da bir pilot takım kuracağız. Bizim yeni politikamız budur. Bizim bir ara takıma ihtiyacımız var ve bu takımı da bulacağız. Mario Gomez'in yanında alt yapıdan bir çocuk oynatmak çok zor. Buna çözüm bulacağız"dedi. Fikret Orman ezeli rakipleri G.Saray'a da gönderme yaparak, "Rakibin stadını devlet yaptı buna rağmen işçiler yollara indi, paralar ödenmedi. Bizde böyle bir şey duydunuz mu?" ifadesini kullandı.