Trabzon'da kim çalışmaz ki!

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Şota Arveladze ile ile yollarını ayıran Trabzonspor'da tüm gözler Mustafa Denizli'ye çevrilmiş durumda... Bordo-Mavili kulüpten teklif almadığını söyleyen tecrübeli hoca, "Trabzon çok büyük bir camia. Çalışmayı kim istemez ki" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2015 Güncelleme 13 Kasım 2015, 00:00
Trabzon’da kim çalışmaz ki!

İÇİNDEKİLER

Kötü gidişin sorumlusu olarak gösterilen teknik direktör Şota Arveladze ile yollarını ayıran Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor... Seçime kadar takımı Sadi Tekelioğlu'na emanet eden Bordo- Mavililer'de Mustafa Denizli sesleri yükseliyor. Yeniden aday olmaya karar veren İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yeniden başkan seçilmesi durumunda ilk olarak Denizli ile masaya oturacağı konuşuluyor. Trabzonspor'u yeniden eski günlerine döndürecek isim olarak gösterilen tecrübeli hoca, henüz teklif almadığını söyledi ama olumlu sinyaller verdi. Denizli, "Trabzonspor çok büyük bir camia. Orada çalışmayı kim istemez ki? Ama şu ana kadar hiçbir temasım olmadı" dedi.

HURMA: ŞOTA KONUSUNDA PİŞMAN DEĞİLİZ
ÖTE yandan sportif direktör Süleyman Hurma gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu... Hurma, "Başkanımız ile görüşeceğiz ondan sonra da yol haritamızı belirleyeceğiz. Çünkü önümüzde bir kongre süreci var. Yeni bir teknik direktör bulana kadar Sadi Tekelioğlu ile devam edeceğiz. Şota çok önemli değerli bir hoca. Onunla çalışmaktan pişman değiliz" diye konuştu.

SON OLARAK HAZAR'DAYDI
Türk futbol tarihine damga vurmuş isimlerden biri olan Mustafa Denizli son olarak Azerbaycan ekibi Hazar Lenkeran'ı çalıştırmıştı. Bu takımdan geçtiğimiz yıl mayıs ayınca ayrılma kararı alan tecrübeli teknik adam bir süredir TRT'de yorumculuk yapıyor.