Aras sürprizi!

Siyah-Beyazlı kulübün scout ekibi Teknik Direktör Şenol Güneş'e Spartak Moskova'lı Aras Özbiliz'i önerdi. Yönetim 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için harekete geçti... İmzalar devre arası atılabilir...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2015 Güncelleme 12 Kasım 2015, 00:32
Aras sürprizi!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş sürpriz bir transfere imza atmak üzere... Siyah-Beyazlılar kariyerine Hollanda'nın Ajax takımında başlayan daha sonra Kuban'a oradan da Spartak Moskova takımına transfer olan Aras Özbiliz'i izlemeye aldı. Scout ekibi tarafındoan bulunan Ermeni asıllı oyuncu 25 yaşında, kanatlarda ve forvet arkasında görev yapıyor. Ermenistan Milli Takımı forması da giyen Aras, 1990 yılında Bakırköy'de dünyaya geldi. Türk pasaportu da olan Aras, Ajax altyapısında yetişti ve 2010'da A Takım'a kadar yükseldi. 2012-13 yılında Kuban'a transfer olan genç yıldız daha sonra Spartak Moskova'ya transfer oldu. Moskova'da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu geçen sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de takibindeydi. Beşiktaş Yönetimi, Aras için harekete geçerken, genç oyuncunun da Türkiye'ye gelmek istediği öğrenildi.

MOSKOVA'DA OTELDE TORUNOĞULLARI İLE GÖRÜŞTÜ
Lokomotiv Moskova maçından önce Grand Marriott Otel'in lobisinde yönetici Erdal Torunoğulları ile bir görüşme yapan Aras'ın "Bir çok takımdan teklif aldım. Ama benim tercihim Beşiktaş" dediği öğrenildi. Aras'ın sakatlığı nedeniyle uzun süre oynamadığı ve şu anda da ilk 11'e giremediği belirlendi. Beşiktaş Yönetimi Rus yöneticilere, ""Oyuncu sakatlıktan yeni çıktı, süre alamıyor, bize verin maaştan kar edersiniz"
diyerek transferi ucuza kapatmak istiyor.

FORVET ARKASI VE KANATLARDA OYNAYABİLİYOR
Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Aras, forvet arkasında ve her iki kanatta da görev yapabiliyor.

ERMENİSTAN'IN YÜKSELEN DEĞERİ
Spartak Moskova'da 3 sezondur forma giyen Aras Özbiliz, her geçen gün daha iyi bir grafik çizdi. Kendisini geliştiren Ermeni futbolcuya birçok kulübün talip olduğu öne sürüldü.

ARAS ÖZBİLİZ KİMDİR?
YAŞI: 25
MEVKİ: FORVET
ÜLKESİ: ERMENİSTAN
OYNADIĞI TAKIMLAR S.Moskova (3 sezon) Kuban (2 sezon