Yalvaran oyuncu Volkan Şen

Güneş'in Bursa maçı sonrası söylediği, "Senin kaptanın bana yalvardı" sözlerine cevap gecikmedi. Bursaspor Yöneticisi Suat Paçacı, "Yalvaran oyuncu Serdar Aziz değil, Volkan Şen'di" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2015 Güncelleme 10 Kasım 2015, 00:00
Yalvaran oyuncu Volkan Şen

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Bursaspor maçından sonra yaptığı açıklamanın yankıları dinmedi. Güneş maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, "Ben Bursaspor'u da oyuncuları da çok seviyorum. Burada iyi niyetle hizmet ettim. Futbol hayatımda en büyük katkıyı bu kulübe yaptım. Asla bu kulüpten bir oyuncu ayarlamadım. Senin kaptanın bana gelmek için yalvardı" sözleri sosyal medyada tartışma konusu oldu. Herkes Şenol Güneş'in isim vermeden belirttiği kişinin Serdar Aziz olduğunu düşünürken dün Bursaspor cephesinden bir açıklama geldi. Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçında yaşananlarla ilgili A Spor'a şu açıklamaları yaptı: "Maç sonunda bir oyuncu teknik direktöre hakaret edecek cüreti gösteriyorsa, yine maç sonunda hocanız geçen sene üzerinden polemik yaratmaya devam ediyorsa bu doğru değil" dedi.

GÜNEŞ YENİ BİR AÇIKLAMA YAPMAKTAN KAÇINDI
Şenol Güneş'in basın toplantısındaki sözleriyle ilgili olarak konuşan Suat Paçacı, "Basın toplantısında, 'Kaptanınız arayıp, beni al diye yalvardı' demesi hoş şeyler değil. Oradaki kurduğu bu cümle Serdar Aziz olarak anlaşıldı. Böyle bir algı oluştu. Kendisine galiba sonra geçen seneki kaptanımız Volkan Şen'i kastetti" ifadesini kullandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise bu konuda bahsettiği kişi hakkında isim vermekten dün de kaçındı.