Cimbom'da Yanal sesleri

G.Saray'da Hamza Hamzaoğlu'nun oyuncu seçimleri ve taktik hataları büyük tepki aldı. Hoca arayışlarına başlayan yönetimin Ersun Yanal ismini ön plana aldığı ortaya çıktı, Ersun Yanal'ın tecrübesine ve taktik zekasına güvenen yöneticilerin başarılı hocayla bir görüşme yapmayı düşündüğü öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2015 Güncelleme 10 Kasım 2015, 00:03
Cimbom’da Yanal sesleri

İÇİNDEKİLER

Galatasaray' da taşlar yerinden oynayabilir... Sarı-Kırmızılı takımın önce Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ardından da ligde Çaykur Rizespor karşısında aldıkları yenilgi bardağı taşırdı. Galatasaray Yönetimi büyük bir gizlilik içinde çalışmalarını sürdürürken kapalı kapılar ardında teknik direktör arayışlarına hız verildiği ortaya çıktı. Hamzaoğlu'nu oyuncu seçimleri ve maç içindeki taktik hataları nedeniyle yetersiz gören yöneticilerin lig ve Avrupa'da Hamza Hamzaoğlu ile yola devam etmenin bir risk olduğu görüşünde birleştiği belirlendi. Teknik adamlar arasında Ersun Yanal'ın isminin ön plana çıktığı gelen bilgiler arasında. Daha önce Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi üst düzey takımları çalıştıran Ersun Yanal'ın tecnübesine ve taktik zekasına güvenen Sarı-Kırmızılı yöneticilere Başkan Dursun Özbek'ten de destek geldiği ortaya çıktı. Operasyonun devre arasında mı yoksa, ilk yarı bitmeden mi yapılacağı merak konusu olurken birkaç yöneticinin ise Hamzaoğlu'na bir süre daha verilmesini istediği iddia edildi.

TEKLİFİ KABUL ETMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR
Trabzonspor' dan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan ve kendisine yapılan bazı teklifleri kabul etmeyen Ersun Yanal'ın gelişmelerden haberdar olduğu öğrenildi. Selçuk İnan ve Burak Yılmaz gibi oyuncularla daha önce Manisaspor ve A Milli Takım'da çalışan Ersun Yanal'ın Galatasaray'dan gelecek olan teklifi kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hamza Hamzaoğlu'nun ise gelişmelerden rahatsızlık duyduğu ortaya çıktı.