Dört dörtlük futbol resitali

9. dakikada Selçuk İnan harika bir frikikle gol perdesini açtı. Burak iki golle farkı 3'e çıkardı. İkinci yarıyı idman temposunda oynayan Cimbom, Bilal Kısa ile bir gol daha bulmayı başardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2015 Güncelleme 30 Ekim 2015, 01:38
Dört dörtlük futbol resitali

İÇİNDEKİLER

Cimbom farka koştu... TT Arena'da lig sonuncusu Eskişehirspor'u konuk eden Galatasaray sahadan 4-0 galip ayrılarak son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürdü. Sarı-Kırmızılılar, maç fazlasıyla lider Beşiktaş'la arasındaki farkı 1 puana indirdi.... Galatasaray 9'da öne geçti. Serbest vuruşta topun başına geçen Selçuk İnan harika bir vuruşla Boffin'in sağından ağları buldu: 1-0. 11. dakikada Yasin'in pasıyla ceza alanı dışı sağ çaprazda topla buluşan Podolski'nin sol ayağıyla çıkardığı müthiş şut direkte patladı. 22. dakikada ceza alanı yayı gerisinden Engin'in plase vuruşunda, top yan direğe çarpıp auta çıktı. 41. dakikada Emre Çolak'ın arka direğe ortasında Burak Yılmaz şık bir kafa vuruşuyla skoru 2-0 yaptı. 45'te Selçuk ceza sahasında yerde kaldı, hakem 'penaltı' dedi. Topun gerisine geçen
Burak farkı 3'e çıkardı: 3-0.

PODOLSKI DİREKLERİ BİR TÜRLÜ GEÇEMEDİ
İşi ilk yarıda bitiren Cimbom ikinci 45 dakikada çok rahat bir futbol sergiledi. 49. dakikada Anıl'ın kafa vuruşu direkten döndü, Emre Güral ardından inanılmaz bir gol kaçırdı. 66. dakikada Podolski'nin sert şutunda top birkez daha direkte patladı. 81. dakikada Gekas yakın mesafeden topu dışarı yolladı. 83. dakikada Podolski vurdu, Boffin kurtardı. 85. dakikada ceza sahasının dışında topla buluşan Bilal Kısa çok klas bir şutla skoru belirledi: 4-0.

ASLAN BU KEZ DE KAFASINI KONUŞTURDU
MAÇ
öncesinde 7 golle bu sezon ligin en fazla kafa golü kaydeden takımı olan Galatasaray, Eskişehirspor karşısında da bu özelliğini sürdürdü. Emre Çolak'ın mükemmel asistinde aynı güzellikle bir kafa vuruşu yapan Burak Yılmaz, Süper Lig'de Cimbom'un 8. kafa golünü kaydetti.

YiNE FRiKiK YiNE SELCUK iNAN
İzlanda'ya attığı son dakika golüyle Milli Takım'a Euro 2016 biletini getiren yıldız futbolcu dün de Eskişehir ağlarını sarstı.
nnESKİŞEHİRSPOR engelini farklı galibiyetle aşan Galatasaray'da gecenin yıldızlarından birisi hiç kuşkusuz Selçuk İnan'dı... İzlanda'ya atıtğı frikik golüyle Milli Takımımız'a Euro 2016 biletini getiren yıldız futbolcu dün de benzer bir golü Eskişehirspor ağlarına bıraktı. Yaklaşık 25 metreden mükemmel bir vuruş yapan Selçuk İnan, 3. gol öncesin de de penaltıyı yaptıran isimdi.

JEM PAUL KARACAN 11'DE BAŞLADI
G.SARAY'IN başında 50. maçına çıkan Hamza Hamzaoğlu dün kadroda önemli değişiklikler yaptı. Sarı kart cezalısı Wesley Sneijder ile sakat olan Lionel Carole'ün dışında, Bilal Kısa, Umut Bulut ve Hakan Balta yedek soyundu. Aurelien Chedjou ise kadroya alınmadı. Jem Paul Karacan, Burak Yılmaz, Semih Kaya, Olcan Adın, Jason Denayer ve Emre Çolak ise ilk 11'de görev yaptı.

İLK 3 ŞUTUN TAMAMI GOL OLDU
G.Saray-Eskişehir maçında ilginç bir detay ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar'ın ilk yarıda kaleyi bulan ilk 3 şutu da gol oldu. Cimbom, gollerden birini penaltıdan kaydetti. Aslan, bu sezon evindeki maçlarda golü ilk yiyen taraftı, bunu da değiştirdi

OLCAN ADIN'DAN ÖRNEK HAREKET
GALATASARAY'IN tecrübeli ismi Olcan Adın'dan Eskişehirspor maçında alkışlanacak hareket. Olcan'ın çektiği şut sonrası hakem korner kararı verdi. Tecrübeli oyuncu hakeme giderek, "Aut hocam" deyince hakem kararını değiştirdi.